Přejít na obsah

Jak poznat verzi elektroniky stahovačky

myty

Doporučené příspěvky

Zdar. Potřeboval bych poradit jak poznat na el. stahovačce o jakou verzi elektroniky se jedná, když je nečitelná samolepka, nebo když není vůbec. Sháním stahovačky na III.generaci komfortky a tady u nás na vrakáčích se dá sehnat komplet stahovačka za 1000,- Kč, ale z 10 stahovaček má tak jedna čitelnou samolepku..... Taky bych nerad koupil stahovačku se správným číslem, ve které může být strčený mozek ze starší generace komfortky. Takže je možné třeba někde na tišťáku elektroniky mozku poznat, že se jedná o III.generaci? Případně napojit nějakým způsobem mozek na VAG 6.07 a vyčíst nějaké info ? Díky za každé info. :blbec:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar. Tak už budu mít skoro všechno pokupě. Jestli objednané (slíbené) věci dorazí dnes, či zítra, vrhnul bych se na to o víkend. Co jste nikdo nezmiňoval (nebo jsem slepejš) je nutnost dokoupení nového konektoru do nové komfortky. Stará dle Cosbyho obrázků má modrý a hnědý konektor a nová má 2 hnědé. Pinuje se jen z toho starého modrého do nového většího hnědého, nebo je toho víc? A pokud musím dávat nový konektor, neměli by jste jeho obj. číslo ať to nemusím hledat? Mě tu v práci nejdou otevřít obrázky do většího náhledu....... Dík za pomoc. :)

Editováno: , autor: myty
Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...
Zdar,

sorry za stupidni ot ... Jaky je rozdil mezi 2.5 tou a 3 generaci??

Koukni třeba tady : http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=1261

Někteří pacienti (např já) předělávají komfortní systém na III. generaci aby mohli na starších MR (já MR99) použít novější verzi přístrojové desky s palubním PC typu Maxidot (velký info displej, mj. s dojezdem km) Máš pak možnost (nebo spíše nutnost) používat tzv. vystřelovací klíče, (jiná frekvence D.O.) kde zase máš možnost využít další funkce jako např. stahování oken pomocí orig. D.O. (made in Cosby) , nebo otevření pouze kufru... Takže dle Tvého MR zainvestuješ od cca 2600,- za nové budíky až po třeba 10 tis. (já) aby Ti šlapalo vše tak jak má a získal si pár funkcí navíc.... Ještě že si ty cucky tisknu ;)

Odkaz ke komentáři

Vodítkem může být - vystřelovací klíč = III. generace (na D.O. musí být uvedeno 434 MHz) i některé z posledních nevystřelováků dělali na 434 MHz - pokud frekvence odpovídá , měl bys mít III. gen.

nejjistější je zajet k někomu na VAG a kouknout na číslo komfortky, mělo by být 1CO 959 799 B. ;)

Odkaz ke komentáři

hmm lebo mam 05/2004, vystrelovacku nemam :-(

S Tvým MR by neměl být problém objednat ve Škodovce vyrobení vystřelováku dle štítku původních klíčů (otázka je co za to budou chtít, bo tady na fóru seženeš sadu 2 klíčů s D.O. + zámek spínačky, dveří a kaslíku cca okolo 1500) a komfort III. máš na 100pro taky. Co se týče Maxidotu, měla by stačit výměna budíků. :o)

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...