eddie37 Vloženo 27. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2022 Čau, nedávno jsem si koupil octavii s panoramou a zjistil jsem že po dešti nebo po myčce mám úplně durch tu protivětrnou clonu co vyjede když otevřu panoramu. Zdá se mi to docela nelogické ale zase na druhou stranu tam jsou odtokové kanálky které fungují ale myslet na to po každém dešti abych otevřel okno aby se ta látka vysušila je pěkný voser. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SROTTY Vloženo 28. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2022 Auto asi není nové že ? Třeba jsou ty odtokové hadice vycvaklé, netěsní a teče to tama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eddie37 Vloženo 28. Prosinec 2022 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2022 Nene auto je 2015, ale já nemám problém že by tam byla voda ta odteče ale ta látka na tu clonu je mokra a nechce vyschnout, vyschne jen tehdy pokud to za jízdy otevřu a ta voda se z tý látky vyfouká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eddie37 Vloženo 28. Prosinec 2022 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2022 Před hodinou, SROTTY napsal: Auto asi není nové že ? Třeba jsou ty odtokové hadice vycvaklé, netěsní a teče to tama. Spíše mě zajímalo jestli ta guma okolo okna nemá těsnit víc že by se tam nemela vůbec voda dostat ale zase na co by tam byly ty odtokové kanálky kdyby se přes tu gumu voda nemela dostat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SROTTY Vloženo 28. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2022 Přesně jak píšeš, voda se tam vždycky dostane a proto má odtoky. Tak jako ve dveřích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eddie37 Vloženo 28. Prosinec 2022 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2022 (editace) Takže mi nezbývá nic jiného než to vždycky vyvětrat Editováno: 28. Prosinec 2022, autor: Wojnar Necituj bezprostředně poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SROTTY Vloženo 28. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2022 Ale voda nemá zatéct až do auta, to by kanálky (pokud jsou v pořádku) neměly dovolit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eddie37 Vloženo 28. Prosinec 2022 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2022 Nene do auta nezateče ta clona se složí do rámu kde jsou ty kanálky mezi tou clonou a vnitřkem je ještě jedna guma myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.