Přejít na obsah

eddie37

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení eddie37

  1. Nene do auta nezateče ta clona se složí do rámu kde jsou ty kanálky mezi tou clonou a vnitřkem je ještě jedna guma myslím
  2. Takže mi nezbývá nic jiného než to vždycky vyvětrat
  3. Spíše mě zajímalo jestli ta guma okolo okna nemá těsnit víc že by se tam nemela vůbec voda dostat ale zase na co by tam byly ty odtokové kanálky kdyby se přes tu gumu voda nemela dostat
  4. Nene auto je 2015, ale já nemám problém že by tam byla voda ta odteče ale ta látka na tu clonu je mokra a nechce vyschnout, vyschne jen tehdy pokud to za jízdy otevřu a ta voda se z tý látky vyfouká.
  5. Čau, nedávno jsem si koupil octavii s panoramou a zjistil jsem že po dešti nebo po myčce mám úplně durch tu protivětrnou clonu co vyjede když otevřu panoramu. Zdá se mi to docela nelogické ale zase na druhou stranu tam jsou odtokové kanálky které fungují ale myslet na to po každém dešti abych otevřel okno aby se ta látka vysušila je pěkný voser.
  6. Čau mám octu před fl 2015, radio columbus a nechtějí se mi nahrát některé obrázky kontaktů, nahrají se mi pouze ty, který sem tenkrát fotil na nějaký samsung, fotky co jsou focené na nějaký novější telefon, nebo stažené z internetu nezobrazí. Momentálně mám iPhone xr Řešil jste někdo stejný problém ?
  7. Dobry den, omlouvám se ze odpovídám po roce ale tenkrát byla chyba v tom ze jsem měl na jednom z ozubených kol v převodovce ty zuby vylámaný. Po výměně (cca 8tis) je bez problému.
  8. Dobrý den, chtěl bych se zeptat kde by mohla být chyba. Mám Octavií RS rv 2011 a občas když trochu silněji sešlápnu plyn třeba když vyjíždím z obce nebo najíždím na dálnici, tak se auto začne jakoby dusit, klepat a má takovej víc dunící zvuk.
  9. Dobry den, na začátek bych chtěl napsat že jsem laik tak děkuju za pochopení. Teď k věci, mám Octavii 2 RS 2011 s automatickou DSG převodovkou a vždy když mi to zařadí ze 4 na 5 př. stupeň tak začnou (asi z převodovky) vycházet zvuky a kdyz to zařadí na 6 nebo podřadí na 4 př. stupeň tak to zase přestane. Nedokázali by jste odhadnout co by to mohlo být? Děkuji za odpovědi.
×
×
  • Vytvořit nový...