Tdi Pešek Vloženo 17. leden 2023 Sdílet Vloženo 17. leden 2023 Zdravím. Prosím o radu, možná je to blbost. Občas, někdy skoro furt a někdy spíš vůbec, mi vypadne zapalovač a stropní světlo, cestou za nějakou dobu to problikne a potom zase nefunguje. Po nějaké době když zase startuju tak zase funkční a zas je to 50 na 50 jestli bude fungovat celou cestu. Octavia 1 r.2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Caramelka Vloženo 11. Květen 2023 Sdílet Vloženo 11. Květen 2023 Zdravím, mám úplně stejný problém, podařilo se vám to nějak vyřešit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tdi Pešek Vloženo 12. Květen 2023 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2023 Bohužel ne, nikdo mi neuměl říct co s tím je, takže jsem udělal co mě napadlo vyměnil jsem zapalovač, pojistku i když byla dobrá a budu vyměňovat stropni světlo, s tím zapalovacem už to není tak častý ale nevím jestli jsem tím pomohl já nebo si to usmyslelo samo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.