petere Vloženo 18. leden 2023 Sdílet Vloženo 18. leden 2023 (editace) Stává se mi celkem často, že navigace ukazuje polohu několik kilometrů mimo. Při servisu jsem to nahlásil, udělali aktualizaci, ale bez výsledku. Když zapnu navigaci, někdy se to chytí a začne zobrazovat trasu, jindy ale jedu např. po dálnici, ale na displeji to ukazuje moji plohu třeba 5 km bokem. Editováno: 18. leden 2023, autor: petere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petere Vloženo 17. Únor 2023 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2023 Nikdo nemá stejný problém? V servisu to nevyřešili, tak jsem oslovil přímo ŠA. Vyžádali si spoustu informací pro jejich IT a potom mi poslali zprávu, ať se s nimi spojí servis, že mu dají instrukce, jak to řešit. V úterý jsem tedy dal auto do servisu, mělo to být vyřešeno, dnes ale stejný problém. Přitom při přepnutí na Google mapy je zobrazovaná poloha správná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikkisk Vloženo 17. Únor 2023 Sdílet Vloženo 17. Únor 2023 před 10 minutami, petere napsal: Nikdo nemá stejný problém? V servisu to nevyřešili, tak jsem oslovil přímo ŠA. Vyžádali si spoustu informací pro jejich IT a potom mi poslali zprávu, ať se s nimi spojí servis, že mu dají instrukce, jak to řešit. V úterý jsem tedy dal auto do servisu, mělo to být vyřešeno, dnes ale stejný problém. Přitom při přepnutí na Google mapy je zobrazovaná poloha správná. Ahoj, ja mam ten problem. auto som odovzdal do servisu v ramci reklamacie. Dnes mi volal servisny technik ze idu menit celu riadiacu jednotku. To im odporucili priamo zo Skodovky. Vraj tieto najnovsie modely/verzie maju nejaky problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petere Vloženo 27. Duben 2023 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2023 Tak Škodovka odsouhlasila výměnu řídíci jednotky. Byla vyměněna a navigace po 3 týdnech zdá se v pořádku. Bohužel mi přestalo fungovat hlasové vytáčení. Řeknu "volat Franta Novák" a kontakt se začal vytáčet. Teď nic. Hlasový asistent se ptá, co má udělat, co mám říct a když to řeknu, nechytá se a ovládání ukončí. Takže znovu do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.