Luke288 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 pristi tyden jedu na lyze a zaslechnul jsem neco o tom, ze Rakušáci chtěji aby lidi měli v autě hasičák. je to pravda nebo kec? vim o veste, vezu retezy, lopatku(i kdyz neverim ze mi k necemu budou) a nerad bych aby me tam nějakej fašoun z něčeho trénoval, proto se ptám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Uff, tak to slysim prvne, ale schopny toho jsou Celkem casto ctu stranky ADACu a tam jsem nic takovyho nepostreh. Osobne hasicak vozim tak jako tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 fajn, a kdes ho koupil? protoze ja vubec nemam predstavu, kde autohasičák seženu. dneska sem se ptal ve skodovce a tam na mě koukali jak na vrata. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 no ja som to počul tak že chcú to nariadiť mať hasičák, ale ešte im to neprešlo. ale možno sa mýlim mám aj link k tejto problematike ale ja Nemecky neviem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 fajn, a kdes ho koupil? protoze ja vubec nemam predstavu, kde autohasičák seženu. dneska sem se ptal ve skodovce a tam na mě koukali jak na vrata. Uff covece, ani uz nevim, je to jeste z minulyho auta, budu ho muset okouknout, jestli nahodou neni uz trosku za zenitem Jinak neco maji treba v Cartechu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 (editace) super, dik moc, ten chromovej je i docela hezkej Editováno: 8. Prosinec 2006, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 super, dik moc, ten chromovej je i docela hezkej Nz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Příslušenství Škoda, číslo dílu GCA000001, držák GCA600001. Pod sedačku řidiče.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 pockej, to mi chces rict, ze skoda nabizi svuj hasicak? jo, uz to vidim. no ja se z nich uz fakt poseru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 hej aj ja som to už u Škodovky videl niekde na ich stránkach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 a ted jsem nekde cet, ze v rakousku musis mit v aute reflexni vestu pro vsechny, ne jen pro sebe. to je pravda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 To jsem taky četl, navíc ji musíš mít v autě po ruce, nestačí ji mít v kufru.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 to vim a mam, ale 4 v aute fakt nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 ano, ale to platí už skoro dva roky. musíš ich mať v dosahu a pre toľko miest ako je v techničáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Tak jsem našel odkaz na ministerstvu dopravy http://www.ibesip.cz/cs/Informace+BESIP/Re...-v-Rakousku.htm ..a ještě tady.. http://www.chorvatsko.cz/aktual/050508rakousko.html tak to nakonec vypadá, že je povinná jen pro řidiče, nikde na netu jsem zatím nenašel, že by byla nějaká novela.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 hmm, tak nám to na preškolení vodičov stále hovorili že je to pre všetkých, tak už neviem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Tak jsem našel odkaz na ministerstvu dopravy http://www.ibesip.cz/cs/Informace+BESIP/Re...-v-Rakousku.htm..a ještě tady.. http://www.chorvatsko.cz/aktual/050508rakousko.html tak to nakonec vypadá, že je povinná jen pro řidiče, nikde na netu jsem zatím nenašel, že by byla nějaká novela.. super, pasuju te na JirikGoogle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 (editace) Ó děkuji No jo, ale jak to nakonec je, protože 62454 tu píše, že měl na školení, že ....když vestu, tak pro všechny Editováno: 8. Prosinec 2006, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Ó děkuji No jo, ale jak to nakonec je, protože 62454 tu píše, že měl na školení, že ....když vestu, tak pro všechny Ale jen o vikendu, a zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 tak sa všetkým ospravedlňujem, prezrel som si google a povinná je iba vesta pre vodiča, ostatné sú odporúčané. Buď som sa splietol alebo nám to niekto zle objasnil a ja som sa toho držal keďže ku každému firemnému autu sme nafasovali 5 viest. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Ja by som povedal, že jedna vesta je povinná a ak má výsť von na ceste z odstaveného auta aj niekto z posádky, tak tiež musí mať vestu. Tak sa toho držím a do OII som aj pod elektrickú sedačku namontoval skrátenú schránku, aby 2 vesty boli poruke. A vo firemnom vozím vesty až 4. Z toho 2 sú originál zabalené a sú v interiéri pre rakúskych policajtov a 2 mám v kufri, tie mám na používanie. Ja ich k práci potrebujem. Ale že vedia byť rakúski policajti fest nepríjemní, to som sa už presvedčil aj na vlastnej koži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.