Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

pristi tyden jedu na lyze a zaslechnul jsem neco o tom, ze Rakušáci chtěji aby lidi měli v autě hasičák. je to pravda nebo kec? vim o veste, vezu retezy, lopatku(i kdyz neverim ze mi k necemu budou) a nerad bych aby me tam nějakej fašoun z něčeho trénoval, proto se ptám.

Uff, tak to slysim prvne, ale schopny toho jsou :) Celkem casto ctu stranky ADACu a tam jsem nic takovyho nepostreh. Osobne hasicak vozim tak jako tak.

• Autor

fajn, a kdes ho koupil? protoze ja vubec nemam predstavu, kde autohasičák seženu. dneska sem se ptal ve skodovce a tam na mě koukali jak na vrata.

no ja som to počul tak že chcú to nariadiť mať hasičák, ale ešte im to neprešlo.

ale možno sa mýlim

mám aj link k tejto problematike ale ja Nemecky neviem

fajn, a kdes ho koupil? protoze ja vubec nemam predstavu, kde autohasičák seženu. dneska sem se ptal ve skodovce a tam na mě koukali jak na vrata.

Uff covece, ani uz nevim, je to jeste z minulyho auta, budu ho muset okouknout, jestli nahodou neni uz trosku za zenitem :D Jinak neco maji treba v Cartechu

• Autor

super, dik moc, ten chromovej je i docela hezkej

Upraveno od Luke288

super, dik moc, ten chromovej je i docela hezkej

Nz -_-

Příslušenství Škoda, číslo dílu GCA000001, držák GCA600001. Pod sedačku řidiče..

• Autor

pockej, to mi chces rict, ze skoda nabizi svuj hasicak? jo, uz to vidim. no ja se z nich uz fakt poseru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hej aj ja som to už u Škodovky videl niekde na ich stránkach

• Autor

a ted jsem nekde cet, ze v rakousku musis mit v aute reflexni vestu pro vsechny, ne jen pro sebe. to je pravda?

To jsem taky četl, navíc ji musíš mít v autě po ruce, nestačí ji mít v kufru..

• Autor

to vim a mam, ale 4 v aute fakt nemam :(

ano, ale to platí už skoro dva roky.

musíš ich mať v dosahu a pre toľko miest ako je v techničáku.

hmm, tak nám to na preškolení vodičov stále hovorili že je to pre všetkých, tak už neviem :unsure:

Ó děkuji :worthy-_-

No jo, ale jak to nakonec je, protože 62454 tu píše, že měl na školení, že ....když vestu, tak pro všechny lol

Upraveno od Jirik.DC

Ó děkuji :worthy-_-

No jo, ale jak to nakonec je, protože 62454 tu píše, že měl na školení, že ....když vestu, tak pro všechny lol

Ale jen o vikendu, a zdarma lol

tak sa všetkým ospravedlňujem, prezrel som si google a povinná je iba vesta pre vodiča, ostatné sú odporúčané.

Buď som sa splietol alebo nám to niekto zle objasnil a ja som sa toho držal keďže ku každému firemnému autu sme nafasovali 5 viest.

-_-

Ja by som povedal, že jedna vesta je povinná a ak má výsť von na ceste z odstaveného auta aj niekto z posádky, tak tiež musí mať vestu.

Tak sa toho držím a do OII som aj pod elektrickú sedačku namontoval skrátenú schránku, aby 2 vesty boli poruke. A vo firemnom vozím vesty až 4. Z toho 2 sú originál zabalené a sú v interiéri pre rakúskych policajtov a 2 mám v kufri, tie mám na používanie. Ja ich k práci potrebujem.

Ale že vedia byť rakúski policajti fest nepríjemní, to som sa už presvedčil aj na vlastnej koži.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.