Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

pristi tyden jedu na lyze a zaslechnul jsem neco o tom, ze Rakušáci chtěji aby lidi měli v autě hasičák. je to pravda nebo kec? vim o veste, vezu retezy, lopatku(i kdyz neverim ze mi k necemu budou) a nerad bych aby me tam nějakej fašoun z něčeho trénoval, proto se ptám.

Vloženo
fajn, a kdes ho koupil? protoze ja vubec nemam predstavu, kde autohasičák seženu. dneska sem se ptal ve skodovce a tam na mě koukali jak na vrata.

Uff covece, ani uz nevim, je to jeste z minulyho auta, budu ho muset okouknout, jestli nahodou neni uz trosku za zenitem :D Jinak neco maji treba v Cartechu

Vloženo

tak sa všetkým ospravedlňujem, prezrel som si google a povinná je iba vesta pre vodiča, ostatné sú odporúčané.

Buď som sa splietol alebo nám to niekto zle objasnil a ja som sa toho držal keďže ku každému firemnému autu sme nafasovali 5 viest.

-_-

Vloženo

Ja by som povedal, že jedna vesta je povinná a ak má výsť von na ceste z odstaveného auta aj niekto z posádky, tak tiež musí mať vestu.

Tak sa toho držím a do OII som aj pod elektrickú sedačku namontoval skrátenú schránku, aby 2 vesty boli poruke. A vo firemnom vozím vesty až 4. Z toho 2 sú originál zabalené a sú v interiéri pre rakúskych policajtov a 2 mám v kufri, tie mám na používanie. Ja ich k práci potrebujem.

Ale že vedia byť rakúski policajti fest nepríjemní, to som sa už presvedčil aj na vlastnej koži.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...