Shiby1810 Vloženo 26. leden 2023 Sdílet Vloženo 26. leden 2023 Zdravím, mám loňský model, je možné nějakým způsobem v infotainmentu přepínat mezi telefony, které se připojí a hraje z nich hudba, navi, atd.? Při nastartování se ukážou oba telefony, ale zároveň se hned začne k některému připojovat a nelze to nijak ovlivnit. Přes tlačítko PHONE se dostanu do přehledu uložených telefonů a že jsou oba k dispozici, ale nelze je ručně vybrat. Díky za tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 26. leden 2023 Sdílet Vloženo 26. leden 2023 Jako, že chceš mít jeden primární a k tomu aby se auto připojilo, a další aby byly spárovaný, ale nepřipojilo se? To úplně asi nejde, jedině vypnout BT u telefonu. Jestliže to jde, tak ocením radu, řešili jsme stejný "problém" a nevyřešili... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 26. leden 2023 Sdílet Vloženo 26. leden 2023 @Shiby1810 Určitě to jde. V Kamiqu se přepíná mezi telefony opakovaným stiskem tlačítka "phone". V Octavii mám přímo rolovací nabídku kde si mezi připojenými telefony mohu vybrat. To je co se týče telefonvání. V hudbě to je tak, že když z jednoho už přehrávám, musím jít do "média", znovu potvrdit výběr BT a pak mám na výběr který telefon. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiby1810 Vloženo 26. leden 2023 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2023 @lucky.jack sranda je, že když v telefonu vypnu BT tak se automaticky hned zapne...pomohlo jedině vypnout mobil natvrdo, připojit druhý telefon a první opět zapnout @Rapid1.0 jakmile budu doma, zkusím Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.