Shiby1810 Vloženo 26. leden 2023 Vloženo 26. leden 2023 Zdravím, mám loňský model, je možné nějakým způsobem v infotainmentu přepínat mezi telefony, které se připojí a hraje z nich hudba, navi, atd.? Při nastartování se ukážou oba telefony, ale zároveň se hned začne k některému připojovat a nelze to nijak ovlivnit. Přes tlačítko PHONE se dostanu do přehledu uložených telefonů a že jsou oba k dispozici, ale nelze je ručně vybrat. Díky za tip. Citovat
lucky.jack Vloženo 26. leden 2023 Vloženo 26. leden 2023 Jako, že chceš mít jeden primární a k tomu aby se auto připojilo, a další aby byly spárovaný, ale nepřipojilo se? To úplně asi nejde, jedině vypnout BT u telefonu. Jestliže to jde, tak ocením radu, řešili jsme stejný "problém" a nevyřešili... Citovat
Rapid1.0 Vloženo 26. leden 2023 Vloženo 26. leden 2023 @Shiby1810 Určitě to jde. V Kamiqu se přepíná mezi telefony opakovaným stiskem tlačítka "phone". V Octavii mám přímo rolovací nabídku kde si mezi připojenými telefony mohu vybrat. To je co se týče telefonvání. V hudbě to je tak, že když z jednoho už přehrávám, musím jít do "média", znovu potvrdit výběr BT a pak mám na výběr který telefon. 1 Citovat
Shiby1810 Vloženo 26. leden 2023 Autor Vloženo 26. leden 2023 @lucky.jack sranda je, že když v telefonu vypnu BT tak se automaticky hned zapne...pomohlo jedině vypnout mobil natvrdo, připojit druhý telefon a první opět zapnout @Rapid1.0 jakmile budu doma, zkusím Díky Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.