LukasBl Vloženo 2. Únor 2023 Sdílet Vloženo 2. Únor 2023 Když jedu kolem 2800-3000 otáček, tak to takto vibruje/rezonuje (viz video). Zkoušel jsem na dveřích spolujezdce různě přidržovat různé lišty atd, ale vypadá to, jak kdyby to bylo buďto něco uvnitř dveří nebo úplně mimo dveře. Jakmile jedu mimo ten rozsah otáček, tak to přestane a je to úplně v pohodě. Byl jsem v servisu minulý týden, ale jako na potvoru to klasicky zrovna nedělalo. Dle videa nepoznali, čím by to mohlo být. Na fóru jsem se dočetl, že měl někdo podobný problém a dělaly to palivové trubky. Nicméně v servisu na mě koukali jak na blázna, že tam žádné trubky nejsou :) IMG_3767.mov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasBl Vloženo 2. Únor 2023 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2023 Dělá to cca dva roky.. Chci to akorát vyřešit před koncem záruky.. Není to ničím uloženým ve dveřích. To jsem samozřejmě zkoušel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ceslko Vloženo 18. Únor 2023 Sdílet Vloženo 18. Únor 2023 Ahoj, řešil jsme to tady já... bylo to opravdu od palivových trubek. Rezonance se přenášely zespodu. Byl to s nimi dlouhý proces.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midlan Vloženo 23. Duben 2023 Sdílet Vloženo 23. Duben 2023 ahoj, podle mě mám stejný problém dle přiloženého videa. @ceslko Kudy ty trubky vedou? Dole na podvozku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sipekmisa Vloženo 8. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2023 Zdravim, máme nyní stejný problém, podařilo se Vám to už vyřešit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasBl Vloženo 8. Říjen 2023 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2023 Zrovna jsem to v pátek přivezl ze servisu s tím, že je tato závada opravena. Není. Už po čtvrté. Komplet rozdělali dveře spolujezdce, všechno tam odladili, něco dělali i s trubkama pro klimatizaci, něco s reproduktorem... Nikdy to nepomohlo Pokaždé jim říkám, jestli se mohou podívat na palivové trubky. Nikdy. Takže v pondělí domlouvám další termín. Mám to aktuálně jako otevřenou zakázku, skončila mi záruka, tak to potřebuji dořešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanz 33 Vloženo 31. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2024 (editace) Zdravím, taky mi někdy rezonovali pravé dveře. Sundal jsem tapec a zjistil jsem že to dělá nýt který drží madlo . Tento nýt se dotýkal plechu a v určitých otáčkách to vydavalo pazvuky. Podlepil jsem toto místo odhlučnovacim materiálem a je klid. Editováno: 31. Prosinec 2024, autor: Hanz 33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.