Mirek Vloženo 3. Únor 2023 Sdílet Vloženo 3. Únor 2023 Nesetkali jste se někdo s tím, že se zasekl zadní bezpečnostní pás v poloze, kdy jsou sklopené zadní opěradla? Pás se pak neuvolní ani při vrácení opěradla zpět a je dost napnutý. Auto je na rovině, čili sedačka není v nějaké poloze, kde by měl být pás zaseknutý. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 3. Únor 2023 Sdílet Vloženo 3. Únor 2023 Myslím, že "zaseknutí" se uvolní, až když se pás povolí. Takže trvale zaseknutý je proto, že je trvale napnutý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Vloženo 3. Únor 2023 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2023 to asi ano, ale já to povolit nedokážu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 4. Únor 2023 Sdílet Vloženo 4. Únor 2023 Odmontovat ho tam, kde je připevněný ke karoserii by nepomohlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 4. Únor 2023 Sdílet Vloženo 4. Únor 2023 Ja to u sebe vyresil tak ze jsem musel zezadu rozepnout povleceni sedaku a plochym sroubovakem na navijaku pasu povolit mechaniamus co pas "zasekne" 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 4. Únor 2023 Sdílet Vloženo 4. Únor 2023 Dílenská příručka na O3 zde https://forum.skodahome.cz/topic/125750-u%C4%8Debn%C3%AD-pom%C5%AFcky-servisn%C3%AD-a-d%C3%ADlensk%C3%A9-p%C5%99%C3%ADru%C4%8Dky-oiii/?do=findComment&comment=2042739 tam část Karoserie -> karoserie - montážní práce a tam na stranách 311, 318 atd Alespoň je tam vidět, jak to vypadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Vloženo 5. Únor 2023 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2023 Odmontovat dole úchyt pomůže, ale pořád mi vrtá hlavou, že se pás sekne v poloze sklopeného opěráku. Dělá vám to taky? Asi to bude chtít ten pás vyměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 5. Únor 2023 Sdílet Vloženo 5. Únor 2023 (editace) Ano, taky se to sklopené zasekává. Navíječ musí být namontovaný rovně. Je tam takové závažíčko na "kuří nožce", (vypadá to jako hříbek) nebo kyvadélko a když se brzdí, tak závažíčko vychýlí a tím se pás zasekne. odkaz Editováno: 5. Únor 2023, autor: McMatej 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P1azer Vloženo 14. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2023 Nebudu zakládat nové téma. S příručky mi to není úplně jasné, ale pro výměnu prostředního pásu je zapotřebí rozpárat čalounění nebo se do toho dá dostat zadem? Žena vezla štěně na sedčce a bohužel při chvilkové nepozornosti se pes pustil lehce do pásu. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.