Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Nesetkali jste se někdo s tím, že se zasekl zadní bezpečnostní pás v poloze, kdy jsou sklopené zadní opěradla? Pás se pak neuvolní ani při vrácení opěradla zpět a je dost napnutý. Auto je na rovině, čili sedačka není v nějaké poloze, kde by měl být pás zaseknutý. Díky moc

Myslím, že "zaseknutí" se uvolní, až když se pás povolí. Takže trvale zaseknutý je proto, že je trvale napnutý.

• Autor

to asi ano, ale já to povolit nedokážu. 

Odmontovat ho tam, kde je připevněný ke karoserii by nepomohlo?

Ja to u sebe vyresil tak ze jsem musel zezadu rozepnout povleceni sedaku a plochym sroubovakem na navijaku pasu povolit mechaniamus co pas "zasekne"

Dílenská příručka na O3 zde

https://forum.skodahome.cz/topic/125750-u%C4%8Debn%C3%AD-pom%C5%AFcky-servisn%C3%AD-a-d%C3%ADlensk%C3%A9-p%C5%99%C3%ADru%C4%8Dky-oiii/?do=findComment&comment=2042739

tam část Karoserie -> karoserie - montážní práce a tam na stranách 311, 318 atd Alespoň je tam vidět, jak to vypadá.

• Autor

Odmontovat dole úchyt pomůže, ale pořád mi vrtá hlavou, že se pás sekne v poloze sklopeného opěráku. Dělá vám to taky? Asi to bude chtít ten pás vyměnit.

Ano, taky se to sklopené zasekává. Navíječ musí být namontovaný rovně. Je tam takové závažíčko na "kuří nožce", (vypadá to jako hříbek) nebo kyvadélko a když se brzdí, tak závažíčko vychýlí a tím se pás zasekne.

odkaz

Upraveno od McMatej

• 9 měsíců později...

Nebudu zakládat nové téma. S příručky mi to není úplně jasné, ale pro výměnu prostředního pásu je zapotřebí rozpárat čalounění nebo se do toho dá dostat zadem? Žena vezla štěně na sedčce a bohužel při chvilkové nepozornosti se pes pustil lehce do pásu. 

Díky.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.