Publikováno Únor 3, 20232 r Nesetkali jste se někdo s tím, že se zasekl zadní bezpečnostní pás v poloze, kdy jsou sklopené zadní opěradla? Pás se pak neuvolní ani při vrácení opěradla zpět a je dost napnutý. Auto je na rovině, čili sedačka není v nějaké poloze, kde by měl být pás zaseknutý. Díky moc
Únor 3, 20232 r Myslím, že "zaseknutí" se uvolní, až když se pás povolí. Takže trvale zaseknutý je proto, že je trvale napnutý.
Únor 4, 20232 r Ja to u sebe vyresil tak ze jsem musel zezadu rozepnout povleceni sedaku a plochym sroubovakem na navijaku pasu povolit mechaniamus co pas "zasekne"
Únor 4, 20232 r Dílenská příručka na O3 zde https://forum.skodahome.cz/topic/125750-u%C4%8Debn%C3%AD-pom%C5%AFcky-servisn%C3%AD-a-d%C3%ADlensk%C3%A9-p%C5%99%C3%ADru%C4%8Dky-oiii/?do=findComment&comment=2042739 tam část Karoserie -> karoserie - montážní práce a tam na stranách 311, 318 atd Alespoň je tam vidět, jak to vypadá.
Únor 5, 20232 r Autor Odmontovat dole úchyt pomůže, ale pořád mi vrtá hlavou, že se pás sekne v poloze sklopeného opěráku. Dělá vám to taky? Asi to bude chtít ten pás vyměnit.
Únor 5, 20232 r Ano, taky se to sklopené zasekává. Navíječ musí být namontovaný rovně. Je tam takové závažíčko na "kuří nožce", (vypadá to jako hříbek) nebo kyvadélko a když se brzdí, tak závažíčko vychýlí a tím se pás zasekne. odkaz Upraveno Únor 5, 20232 r od McMatej
Listopad 14, 20231 r Nebudu zakládat nové téma. S příručky mi to není úplně jasné, ale pro výměnu prostředního pásu je zapotřebí rozpárat čalounění nebo se do toho dá dostat zadem? Žena vezla štěně na sedčce a bohužel při chvilkové nepozornosti se pes pustil lehce do pásu. Díky.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.