michal.mv Vloženo 3. Únor 2023 Sdílet Vloženo 3. Únor 2023 Zdravím všechny, již delší dobu pozoruju na mém Superbu 2016 2.0TDI 6DSG jeden velmi zvláštní zvuk a vůbec nevím, kam bych jej měl zařadit :D Děje se tak vždy pouze pár minut po nastartování, když je motor úplně studený a vždy jen při např. dojezdu do prvních křižovatek, kdy zpomalím na minimální rychlost, dám nohu z plynu a nechám auto samo popojíždět...Vždy tam začne na chvíli něco strašidelně chrčet/ drnčet/ vrzat - nevím jak to nazvat :D Jakmile zastavím na křižovatce, tak je klid... Když při tom "zachrčení" přidám i klidně jen milimetr plynu, tak je zvuk také rázem pryč... Po pár minutách, kdy se auto rozhýbe a trochu zahřeje, tak opět žádné zvuky :) Převodovka necuká a celkově jinak bez problémů... Nalítáno mám 105tis Neřešil jste někdy něco takového? Zkoušel jsem to i natočit ( zvuk okolo 3sec, a poté okolo 13sec) IMG_1986.MOV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 4. Únor 2023 Sdílet Vloženo 4. Únor 2023 Dvojhmotnostni setrvacnik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.mv Vloženo 6. Únor 2023 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2023 @p2p Bavil jsem se s vícero lidma a zatím to na něj vypadá : )) 20.února to vezu do Hlaváček Olomouc, tak jsem zvědavý na verdikt :) Nevím jakým stylem bylo auto ježděné předemnou, ale je smutný, že při nájezdu 100tis odcházejí takové věci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.