Mic-net Vloženo 4. Únor 2023 Sdílet Vloženo 4. Únor 2023 Ahoj, před lety, když jsem ještě neměl rodinu, jsem podnikl několik výprav po Evropě autem, bylo to spíš „Tour de Museum“ a trochu i moře, nejvíc vzpomínám na výpravu, když jsem na celý měsíc vyrazil s autem ven pouze s jednou rezervací hotelu v Budapešti na 4 noci a dál jsem vše řešil operativně. Nakonec jsem za ten měsíc navštívil 9 zemí Evropy. (Pozor, přesto jsem městský tvor…) Teď již mám rodinu a situace je jiná, přesto bych rád výrazně odlehčenou, kratší verzi zase rád podnikl i s rodinkou… Vlastní dotaz: Uvažovali jste, nebo už máte něco podobného naplánovaného? A zároveň máte děti ve věku cca našich (5 a 7let)? Rád bych do cesty, pokud to bude možné zařadil solný důl u Salzburg-ka (Rakousko) a návštěvu Playmobil FunParku (nezjišťoval jsem, zda je jen v Německu). Celou výpravu bych viděl tak na 2-3 týdny… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.