Host Midas_Tkoz Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 (editace) to je Octa od Speedyho....upravil jsem mu kapotu zahladil kliky....a lak je trochu jinej! Editováno: 10. Prosinec 2006, autor: Midas_Tkoz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Midas_Tkoz Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 Toto je auto z TKOZ...upráva laku....kola....apodobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 Midas_Tkoz:K te spedakovi okte,zelenej lak mu sedi myslim ze o novim "zelenym" laku speedak taky uvazoval ale pak uz ma interier v modry tak to nechal betj.. Na speedakovo octavii se mi libi asi nejvic to milotec křidlo kitly do vozu.. je k sezrani to kridlo a taky tam hezky sedí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Midas_Tkoz Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 Midas_Tkoz:K te spedakovi okte,zelenej lak mu sedi myslim ze o novim "zelenym" laku speedak taky uvazoval ale pak uz ma interier v modry tak to nechal betj.. Na speedakovo octavii se mi libi asi nejvic to milotec křidlo kitly do vozu.. je k sezrani to kridlo a taky tam hezky sedí jo no...dobře si to udělal stím křídlem....no,ta zelená je taková...nevím...hodí se snad ke každému autu. Jestli chceš tak mi pošly fotku tvojého auta a já ti něco spracuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Midas_Tkoz to je dobrý mam od toho taky svoje lidi přiloha OCTAVIOFELICA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Midas_Tkoz Vloženo 16. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 Midas_Tkoz to je dobrý mam od toho taky svoje lidipřiloha OCTAVIOFELICA no....tak....to už je teda extrem....ani by mě nenapadlo tohle udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 jeee to je hezka octa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 ale predek uz mam kapanek jinej...viz web Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Midas_Tkoz Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 ale predek uz mam kapanek jinej...viz web jojo....kamaráde....to střídáš jak ponožky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 a zadek uz taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 a zadek uz taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Midas_Tkoz Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 a zadek uz taky Dokonce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mori85 Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 Moc hezke vytvorky chlapy, ja este len se z VT oboznamiju, a take mas uz jeden VT za sebou, vic v nahledu nebo www.morituning.sk Kdy by nekdo chtel vymienit podsviteni budiku, tak robime akciu v Brne koncem ledna... vic info na stranke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.