Publikováno Prosinec 10, 200618 r to je Octa od Speedyho....upravil jsem mu kapotu zahladil kliky....a lak je trochu jinej! Upraveno Prosinec 10, 200618 r od Midas_Tkoz
Prosinec 10, 200618 r Midas_Tkoz:K te spedakovi okte,zelenej lak mu sedi myslim ze o novim "zelenym" laku speedak taky uvazoval ale pak uz ma interier v modry tak to nechal betj.. Na speedakovo octavii se mi libi asi nejvic to milotec křidlo kitly do vozu.. je k sezrani to kridlo a taky tam hezky sedí
Prosinec 10, 200618 r Midas_Tkoz:K te spedakovi okte,zelenej lak mu sedi myslim ze o novim "zelenym" laku speedak taky uvazoval ale pak uz ma interier v modry tak to nechal betj.. Na speedakovo octavii se mi libi asi nejvic to milotec křidlo kitly do vozu.. je k sezrani to kridlo a taky tam hezky sedí jo no...dobře si to udělal stím křídlem....no,ta zelená je taková...nevím...hodí se snad ke každému autu. Jestli chceš tak mi pošly fotku tvojého auta a já ti něco spracuju...
Prosinec 16, 200618 r Midas_Tkoz to je dobrý mam od toho taky svoje lidipřiloha OCTAVIOFELICA no....tak....to už je teda extrem....ani by mě nenapadlo tohle udělat
Prosinec 29, 200618 r ale predek uz mam kapanek jinej...viz web jojo....kamaráde....to střídáš jak ponožky
Leden 11, 200718 r Moc hezke vytvorky chlapy, ja este len se z VT oboznamiju, a take mas uz jeden VT za sebou, vic v nahledu nebo www.morituning.sk Kdy by nekdo chtel vymienit podsviteni budiku, tak robime akciu v Brne koncem ledna... vic info na stranke.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.