kodemi.:R Vloženo 24. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 mno Sice hezky ale nedal bych ho tam Nevim mě se na fabce nelíbí vubec křidlo ale naopak na octavii se mi moc libi zakitovane se zadním výkem křidlo od milouša jedno ... A dat takovou sumu za křidlo,he to muřu mit jiny veci než kus plastu a ještě je to další brzda na auto .. NE NE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 24. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 To mas pravdu ze je to hodne penez ale mam rad auta ve stylu WRC. Ale urcite si jeste pockam.treba ho sezenu levneji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 24. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 Vany: jako pokud máš eReSo tak to jo ale stejne te to taky bude brzdit trochu,odpor vzduchu je svine Az stim pojedes nekde sprint tak te to okrade o cas ... Je fakt ze na wrcku se mi to libi vic,nedokazu si to predstavit na normalni fabce .. Třeba na bobikovi .. No des by to byl:o) Nehodilo by se to tam .. Pak hod fotky jak si dopadl.Určitě budem cucet blbe az ho tam narves Levnejc by se možná dalo sehnat . cca do 10tisic 100% Jen nevim mno,bude to takovy divny když fabka je bez stylu wrcka,wrcko je wrcko a zas ereso je ereso.. Jak to videj ostatni stim křidlem na fabce .. hlavně na erese Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 24. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 Sprint?To asi ne,mozna nekdy ze zvedavosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 24. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 A hlavne celej kit si asi necham udelat od LAMINA.DOUFAM KDYZ BUDOU PENIZE Pak uz to nebude RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 24. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 Vany: Jasny,no pak sem hod info jak si dopadl .. Jsem docela zvedavej .. Jesi chceš tak hod neco o tvé fabce samo s fotkama do "Vaše fabia" .. Docela bych se kouk na fotky tve fabči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 24. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 Vany: No tak honem honem zakladej svoje tema pac na tohle bude hodne lidi nadrbanejch to videt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 24. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 Zatim je to klasa RS.Mracitka,folie,muzika.Koupil jsem lemy,kaplicku.Jeste budu kupovat kola a to proklete kridlo.No a na jare to hodim do Lamina.A pak to necham na nich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 24. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 kodemi: už zase začínáš honit příspěvky....takže bububu..... jinak mám, ale posílat se mi to moc nechce, hlavně spíš teda nemám kdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 24. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 A jeste k tem sprintum,radeji mam zatacky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 24. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 Bobiku,nehonim prispevky jen nemam co delat.. Jesi jsou zas jak minule tak se omlouovam K tem vecem,no jako jak chces ja mam cas az budes mit cestu na postu tak jesi bys byl tak hodnej a poslal Jinou moznost nemam nez postou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 29. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 nikdo nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 to křidlo neni špatný Začínám měnit nazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 29. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 To ja vim ze je dobry ale kde ho koupit to uz nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 to křidlo neni špatný Začínám měnit nazor Ale to chce i ten zbytek a hlavně ne 1.4 pod kapotou Ale taky by mě to lákalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Vany: nechat udělat? to nejde ? mischicka:Detail Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 31. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Udelat asi pujde ale kdo mi to kridlo udela.Vis o nekom a taky aby nestalo BAMBILION. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.