Publikováno Prosinec 10, 200618 r Ahoj, jednoho krásného rána mi začala po nastartování svítit kontrolka viz. obrázek a svítí celou dobu jízdy a pří dalším nastartování opět. Pochopil jsem že mám asi něco s airbagy...ale co? Neboural jsem a ani jsem se nehrabal v elektrice.... PS: Oktu mám 4 měsíce
Prosinec 10, 200618 r načíst VAGem nebyli odpojeny budíky pod napětím ? podle toho kterej airbag to bude hlásit tak tam provést kontrolu pokud to bude řidičův tak to může dělat kroužek pod volantem, (pokud byl vystřelen airbag tak se většinou poškodí a pak se objevuje závada bagu řidče.
Prosinec 13, 200618 r Nech si ve Skoda servisu jednou kontrolku zhasnout. Meli by to udelat zadarmo, je to pouze vymazani chyby airbagu. Pokud se obevi znovu, musis k nekomu s Vag kabelem, aby zjistil, ktery airbag hlasi chybu. U ridice (jak jiz psali) byva chyba v krouzku volantu, u spolujezdce v kontaktu u modulu. Muzes doufat, ze airbag neni vystreleny a deaktivovany.. Pokud se nemas kam obratit, mohu Ti diagnostiku udelat a mozna zavadu odstranit. Jsem z Neratovic. Honza
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.