Mikeš Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Ahoj, jednoho krásného rána mi začala po nastartování svítit kontrolka viz. obrázek a svítí celou dobu jízdy a pří dalším nastartování opět. Pochopil jsem že mám asi něco s airbagy...ale co? Neboural jsem a ani jsem se nehrabal v elektrice.... PS: Oktu mám 4 měsíce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaša Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 načíst VAGem nebyli odpojeny budíky pod napětím ? podle toho kterej airbag to bude hlásit tak tam provést kontrolu pokud to bude řidičův tak to může dělat kroužek pod volantem, (pokud byl vystřelen airbag tak se většinou poškodí a pak se objevuje závada bagu řidče. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
David-pv Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Bez VAG s kontrolkou airbagu nic neuděláš, více jak píše Vaša. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fido Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Vadný kontakt v drátech od airbagu (často u bočních) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
honza72 Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Nech si ve Skoda servisu jednou kontrolku zhasnout. Meli by to udelat zadarmo, je to pouze vymazani chyby airbagu. Pokud se obevi znovu, musis k nekomu s Vag kabelem, aby zjistil, ktery airbag hlasi chybu. U ridice (jak jiz psali) byva chyba v krouzku volantu, u spolujezdce v kontaktu u modulu. Muzes doufat, ze airbag neni vystreleny a deaktivovany.. Pokud se nemas kam obratit, mohu Ti diagnostiku udelat a mozna zavadu odstranit. Jsem z Neratovic. Honza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts