TomasB Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Tak jsem zjistil dle VAGu, že asi lambáda v prdeli. Takovej dotaz, co stojí na tohlenc motor? Hlásá to nízké napětí od lambády. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 11. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 kterou? http://www.elitecat.cz/ArticleSelection.aspx?B=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Stojí přesně 1700,-kč u škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 11. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Stojí přesně 1700,-kč u škodovky. jj, ale zapoměl jsem říct, že je to na motor ADR na A4. Je to stejné? Jinak od Elitu mám slevu 30-40%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 11. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Stojí přesně 1700,-kč u škodovky. jj, ale zapoměl jsem říct, že je to na motor ADR na A4. Je to stejné? Jinak od Elitu mám slevu 30-40%. měla by to být ta první před katem. A možná proto mi taky houpou otáčky a chujovo se startuje zahřátý a naopak hodně studený motor. Akorát teda nevím, jako lambádu tam koupit. Je to jedno jakou značku? Asi ne co, tak kterou? Bude tam pasovat z Octule? Prostě kdokoliv, cokoliv víte, tak mi, prosím, poradtě, či se podělte o zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 12. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 nikdo nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 12. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Akorát nerozumím tomu, že na benzín to jede normálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.