AdoksS Vloženo 1. Březen 2023 Sdílet Vloženo 1. Březen 2023 Ahoj kolegové, mám dotaz na místní znalé elektriky. Vyskočila mi v autě závada Buzení čerpadla 1 pro redukční prostředek, P208A 00 (172) - přerušení, následně hláška, že nebude za 1000 km možný start auta. ADblue je tam 8l, tak jsem smazal závadu, prošel kabely v pojistkách, dotahl kostřící body, relátka, zkontoloval jsem přímo kabely u čerpadla v nádrži adblue a byl chvilku klid. Po pár dnech zase ta samá závada. Live data ukazují odběr proudu, napětí, odpor čerpadla teplotu atd. Je teda problém v samotném čerpadle, že chvilku funguje a chvilku ne, nebo je problém v kabelech?? Potřeboval bych trochu poradit, něž vyměním čerpadlo, bo stojí pěkných 7000 Kč. Jinak v prostějově je autoelektrikář Váša je to možný? Děkuji za postřehy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdoksS Vloženo 15. Březen 2023 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2023 Tak vyřešeno, problém v kabelech. Opraveno a funkční. Netřeba nic měnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 15. Březen 2023 Sdílet Vloženo 15. Březen 2023 A kde byl presne problem, u nadrze nebo nekde v aute? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.