AdoksS Vloženo 1. Březen 2023 Vloženo 1. Březen 2023 Ahoj kolegové, mám dotaz na místní znalé elektriky. Vyskočila mi v autě závada Buzení čerpadla 1 pro redukční prostředek, P208A 00 (172) - přerušení, následně hláška, že nebude za 1000 km možný start auta. ADblue je tam 8l, tak jsem smazal závadu, prošel kabely v pojistkách, dotahl kostřící body, relátka, zkontoloval jsem přímo kabely u čerpadla v nádrži adblue a byl chvilku klid. Po pár dnech zase ta samá závada. Live data ukazují odběr proudu, napětí, odpor čerpadla teplotu atd. Je teda problém v samotném čerpadle, že chvilku funguje a chvilku ne, nebo je problém v kabelech?? Potřeboval bych trochu poradit, něž vyměním čerpadlo, bo stojí pěkných 7000 Kč. Jinak v prostějově je autoelektrikář Váša je to možný? Děkuji za postřehy. Citovat
AdoksS Vloženo 15. Březen 2023 Autor Vloženo 15. Březen 2023 Tak vyřešeno, problém v kabelech. Opraveno a funkční. Netřeba nic měnit. Citovat
p2p Vloženo 15. Březen 2023 Vloženo 15. Březen 2023 A kde byl presne problem, u nadrze nebo nekde v aute? 1 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.