MrDONCARLO Vloženo 16. Březen 2023 Vloženo 16. Březen 2023 Dobrý deň Nemôžem nájsť tému s problémom výmena oleja a ihličkové ložisko. Dnes som menil olej pri 218.000 octavia 3 combi 1.6 tdi. Keď som spustil olej do vedierka pocul som tupý zvuk ako kov,tak som potom prezrel vyteceny olej a našiel som 6 kúskov ihličiek z ložiská. Niesom mechanik len sa chcem opýtať načo je tam ložisko a kde presne a ako zložitá výmena to môže byť. A ci je bezpečné jazdiť nakoľko som mohol jazdiť aj 10.000 km a nevedel som o tom až teraz pri výmene. Ďakujem Citovat
Sup92 Vloženo 13. Duben 2023 Vloženo 13. Duben 2023 Takovéhle ložisko používá Audi u vahadel, je to na benzínových motorech. Možná i na dieslu? Ten jsem ještě neviděl rozebraný 1 Citovat
MichalOrban Vloženo 18. Červen 2024 Vloženo 18. Červen 2024 Zdarec, môj osobný názor toto ložisko ihličkove bude podľa mňa s vyvazovacieho hriadeľa a však čítal som že ea288 má vyvazovaky len 2.0 TDI osobné som ho zatiaľ nevidel otvorený tak taszsko povedať . Fotiek tiež nieje veľa. A ak nemá tak jedine s vahadiel Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.