MrDONCARLO Vloženo 16. Březen 2023 Sdílet Vloženo 16. Březen 2023 Dobrý deň Nemôžem nájsť tému s problémom výmena oleja a ihličkové ložisko. Dnes som menil olej pri 218.000 octavia 3 combi 1.6 tdi. Keď som spustil olej do vedierka pocul som tupý zvuk ako kov,tak som potom prezrel vyteceny olej a našiel som 6 kúskov ihličiek z ložiská. Niesom mechanik len sa chcem opýtať načo je tam ložisko a kde presne a ako zložitá výmena to môže byť. A ci je bezpečné jazdiť nakoľko som mohol jazdiť aj 10.000 km a nevedel som o tom až teraz pri výmene. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sup92 Vloženo 13. Duben 2023 Sdílet Vloženo 13. Duben 2023 Takovéhle ložisko používá Audi u vahadel, je to na benzínových motorech. Možná i na dieslu? Ten jsem ještě neviděl rozebraný 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalOrban Vloženo 18. Červen 2024 Sdílet Vloženo 18. Červen 2024 Zdarec, môj osobný názor toto ložisko ihličkove bude podľa mňa s vyvazovacieho hriadeľa a však čítal som že ea288 má vyvazovaky len 2.0 TDI osobné som ho zatiaľ nevidel otvorený tak taszsko povedať . Fotiek tiež nieje veľa. A ak nemá tak jedine s vahadiel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.