Přejít na obsah

Online přenosy ze Škoda muzeum

DušanV

Doporučené příspěvky

Jelikož ve Škoda muzeu se čím dále, tím častěji pořádají on-line přednášky o historii, nebo o technice Škodovek, tak jsem si dovolil zde vytvořit nové téma a dát ho  mezi témata Srazy a akce. Pokud to není vhodné umístění, tak mi nečiní žádný problém, aby to moderátor patřičně  přesunul.

No a jako první akce, kterou zde zmiňuji,  je online přenos z přednášky konané dne 18.4.2023 v 17.30 hod na téma "Škoda: Vývoj a konstrukce 1925 - 1945", kterou moderuje Martin Chlupáč, autor řady velice dobrých publikací a knih o historii a technice Škodovky. Zde přidávám odkaz na online přenos, zájemci nechť si udělají poznámku do kalendáře, diáře, mobilu......

https://stream.skoda.vwgroup.com/public/SVAK20230418/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=campaign&utm_content=campaign

PS:  pod odkazem najdete další naplánované online přednášky o Škodovkách, ten kdo není přímo z MB a zajímá se o podobné témata, bude pravděpodobně nadšen.....

Editováno: , autor: DušanV
  • Líbí se mi 1
  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...