Lukaso358 Vloženo 24. Březen 2023 Sdílet Vloženo 24. Březen 2023 Ahoj, nikde jsem to tu nenašel. Fabia 3 combi 1.0 55kw CHYB 2016. Řeším zadní díl výfuku, ač přes korozi špatně čitelný kód je cca: 6C0 253 611 M 6C0 120 A Mohl by mi někdo prosím kouknout do Etky (vin případně pošlu sz) a zjistit případně jaké číslo dílů tam patří? Dle tohoto originálu nemohu nic nalézt, když koukám po internetu na zánovní výfuky z bouraček atd. Mývají jiné koncové písmena kodu např. 6C0 253 611 AC příp C... 6C0 120 D / bez znaku atd. - nemá někdo zkušenost, čím se liší, jestli jsou vzájemně záměnné (nebo např. jestli je to jen jiné označení kvůli sestavě jiné motorizace) nebo jsou skutečně fyzicky jiné a nezáměnné? V autodílech jsem s orig číslem taky nepochodil... Případně jestli je stejný výfuk pro combi/krátkou... U Favorita/Felicie to bylo jedno ale tady se radši zeptám. Děkuji za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.