prisa Vloženo 28. Březen 2023 Sdílet Vloženo 28. Březen 2023 Ahoj všem, Koupil jsem si Fabii IV 1.5. DSG, výbava style, rádio bolero, ve výbavě smartlink je, přes Bluetooth se s mobilem normálně připojím a vše funguje normálně. Pokud se chci připojit přes kabel, kvůli navigaci přes smartlink, tak mi auto vyhodí hlášku spojení selhalo. Mobil ovšem hlásí že je android auto k autu připojeno. Kabel používám originál samsung. Zkoušel jsem restartovat infotainment, Mobil, odinstalovat android auto a nainstalovat zpět, ale bez výsledku. Nemá s tím někdo zkušenost, jak problém vyřešit? Děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BRNTH Vloženo 29. Březen 2023 Sdílet Vloženo 29. Březen 2023 Zdravim, hladal som tuto chybu lebo to robi na mojej Style s Bolerom tiez. Proste funguje urcitu dobu a sem tam sa odpoji a napise ze sa spojenie prerusilo a nepodarilo sa pripojit spat. Kabel mam dobry skusal som aj iny telefon. Zo servisu mi povedali ze to je aplikacou v telefone ze to moze byt aj inou aplikaciou v telefone ako tou co pouzivam. Tak neviem. Skusil som aj iny telefon plus sa to deje aj na priatelke telefone ... a ta ma napriklad nainstalovane uplne ine aplikacie ako ja. Ja mam iba tie zakladne . Takze mi prakticky povedali ze je chyba v mojom ( mojich) telefonoch ... Tak som este pisal do ineho servisu tam mi povedali ze mam poslat fotku a ze to daju na diagnostiku ale preco to vypadava som sa nedozvedel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.