LubosJ7 Vloženo 9. Duben 2023 Sdílet Vloženo 9. Duben 2023 Páni,mám na vás prosbu,neviete prosím vás či pasuje hlava na CBBB z novšieho CFGB,prípadne neviete mi poradiť kde zohnať hlavu na CBBB ,ďakujem za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 9. Duben 2023 Sdílet Vloženo 9. Duben 2023 Proč nepoužiješ Google.CBBB hlav je na prodej celkem dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LubosJ7 Vloženo 9. Duben 2023 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2023 Práve ani moc nie ,väčšinou iba náhrada a dať za náhradu 900e mi príde sakra dosť,preto som sa chcel tuná spýtať či náhodou niekto nejakú nemá ,a hlavne či pasuje CFGB a CBBB ,či sa môžu zameniť alebo je tam rozdiel . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LubosJ7 Vloženo 9. Duben 2023 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2023 Tak otázka vyriešená ,tieto hlavy by mali byť rovnaké podľa kódu motora ,možno niekomu pomôže ešte. Kód Motora CAGA CAGB CAGC CAHA CAHB CBAA CBAB CBAC CBBB CBCB CBDA CBEA CEGA CFAA CFFA CFFB CFGB CFHC CGLD CJAA CJCA CJCB CJCC CLCB CLJA CMEA CMFA CMGA CNHC CSUB OE Čísla 03L103351 03L103351A 03L103351J KW 81 88 100 103 105 120 125 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.