Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
přesně tak, škoda, že se jich vyrobilo fakt žalostě málo, myslím že zájem by byl

nemyslím ale, že tuto raritku rozdejchaji čerti až někoho zastaví,jinal jsem to kdysi moc chtěl, ale už jsem vychladl :p

Vloženo

Taky jsem je chtel ale vzhledem k ty pálce a tomu ze jsou kradeny tak me uplne presla chut ale 1 borec mi psal ze mu je sehnal axon tuning ale za ty prachy je nechci fuck

• o 2 týdny později...
Vloženo
Ta cena není moc, já je sice kupoval na prvním odkazu na srazu a ten už prý měl poslední.Bylo vyrobeno jen pár kusů než na to přišli v auto palu.. Originalita a jedinečnost se platí vyšší cenou..

No nezlob se ,ale borci to vlastně ve fabrice ukradli, na černo vyrobili a chtějí za to nehorázný prachy. Nevím, ale myslím si o tom své. Má to stát stokoruny a ne 5.-6.000,- To je lichva jak prase! fuck

to nemyslis vazne - exkluzivita se vzdycky platila...vyrobni naklady za bentley taky nejsou 4 mice

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

NO NEVIM JAK BYY SE NA TYHLE SVETLA TVARILA POLICIE NEMAJI CERVENOU ODRAZKU A UZ VUBEC NE HOMOLOGACI TAKZE AT SI JE ZA TY PRYCHY TOU NEJOSTREJSI HRANOU STRCI DO PR... VUBEC SE MI NELIBIJOU :ble:ble:ble

Editováno: , autor: vlacek
Vloženo

Tak dnes jsem byl na vrakovisti v Bohumíne a meli je tam a v peknem stavu ,jen jsem se zapomel teptat na cenu :blbec:

tak kdyby nekdo chtel zajedte si tam

Vloženo
Tak dnes jsem byl na vrakovisti v Bohumíne a meli je tam a v peknem stavu ,jen jsem se zapomel teptat na cenu :blbec:

tak kdyby nekdo chtel zajedte si tam

Kde je v Bohumíně vrakáč ?

Neviděl jsi tam pravý zadní plastový podběh na moje auto.

Vloženo

Kdyz jedes na hranice s Polskem "na chaupky" tak je tam benzínka a odbocís doprava ,mají i svuj bazar ,podbeh jsem nevidel je to schovany v druhy hale

a v predu maji jen nejdulezitejsi veci

Maji veci na WV ,audi a skoda

Vloženo
Kdyz jedes na hranice s Polskem "na chaupky" tak je tam benzínka a odbocís doprava ,mají i svuj bazar ,podbeh jsem nevidel je to schovany v druhy hale

a v predu maji jen nejdulezitejsi veci

Maji veci na WV ,audi a skoda

asi by ses mi tam nemohl mrknout, jestli ta svetla este maj? ja to mam z berouna do bohumina asi tak 400km... :t

Vloženo
mozna tam pojedem v patek ale nejsem si jisty

to by bylo super, kdyby byly za rozumnou cenu, tak bych ti dal tel. cislo a jestli bys mi je nemohl pripadne vzit a poslat na dobirku? -_- nechtel bych to samo zadarmo!!! ;)

Vloženo (editace)

Dnes jsem jel kolem toho bazaru v Bohumíně s dílama na Octavii. Zháněl jsem něco do auta. Ptal jsem se na ty bílé zadní světla a nemají je tam. :disgust: Ty co tam mají jsou na Superba. Na Supovi taky musejí vypadat hezky. Ale na Octavce jěště lépe. :D škoda, novi37 musíš shánět někde jinde :(

Editováno: , autor: Rocky
Vloženo
sory mohl jsem dat lepsi foto ale mobil lepsi neumi;)

Kup si mobil s lepším foťákem woeééé... ;)

Jinak ty lampy vypadají dobře, ještě utrhni ten spojler a prahy od Axonu a už tobude vypadat jako auto... :D

• o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...