buřtík Vloženo 9. Červenec 2024 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2024 Zdravím, mám úplně stejný problém. Při vypnutí motoru napíše infotaiment - slabá baterie, dobíjej jízdou. Poté se vše vypne. Nefunguje kessy, otevření kuftu nohou a nesvítí interier auta. Nejčastěji to dělá při ujetí cca 50km nebo jen po popojížkách po městě. Po víkendu, když se chci dostat tak nefunguje kessy. Musim použít ovladač. Se servisem to řeším už 8 měsíců. Máte nějaký poznatek, který to vyřeší? Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldynp Vloženo 12. Červenec 2024 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2024 Ahoj, auto zlobí stále. Přesně jak píšeš. Poslal jsem SZ s tel číslem. Rád bych se spojil přes telefon či whatsapp a porovnal výbavu, jednotky, verze FW, ... Případně další okolnosti. Třeba se nám podaří něco izolovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radovan0 Vloženo 25. Srpen 2024 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2024 V 9. 7. 2024 na 19:01, buřtík napsal: Zdravím, mám úplně stejný problém. Při vypnutí motoru napíše infotaiment - slabá baterie, dobíjej jízdou. Poté se vše vypne. Nefunguje kessy, otevření kuftu nohou a nesvítí interier auta. Nejčastěji to dělá při ujetí cca 50km nebo jen po popojížkách po městě. Po víkendu, když se chci dostat tak nefunguje kessy. Musim použít ovladač. Se servisem to řeším už 8 měsíců. Máte nějaký poznatek, který to vyřeší? Díky za odpověď. Rozšířit Mám přesně totéž. Auto půl roku, 10tkm. Zítra jsem objednaný na servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stagrik Vloženo 29. Listopad 2024 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2024 V 12. 7. 2024 na 11:59, foldynp napsal: Ahoj, auto zlobí stále. Přesně jak píšeš. Poslal jsem SZ s tel číslem. Rád bych se spojil přes telefon či whatsapp a porovnal výbavu, jednotky, verze FW, ... Případně další okolnosti. Třeba se nám podaří něco izolovat. Rozšířit Ahoj hoši tak jak jste dopadli?Také stále řeším vybíjení baterie a mám už podezření,že by to mohla dělat BCMka?Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldynp Vloženo 1. Prosinec 2024 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2024 Ahoj, já si myslím, že jsem našel pravděpodobnou příčinu, ale řešení jsem zatím odložil. Měřil jsem několikrát proudy a napětí na baterce (nějakou dobu po zamknutí a po "odpočinku") záznamovým multimetrem a dospěl jsem k názoru, že baterka je v pořádku nabitá ale infotainment hlásí vybití a nutnost dobití. Z toho mi vyplývá jediná možnost a to, že chybná je část, která měří napětí na baterii. Typuju na nějakou část gateway, jistý si tím ale nejsem. Ujistil jsem manželku, která autem jezdí, že nastartuje. Na to, že nefunguje kessy a je potřeba vytáhnout klíče si zvykla. Servisy chtějí chtějí ať jim tam auto nechám alespoň na 3 dny, což si nemůžeme doma dovolit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RGv Vloženo 2. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2024 Jsem na tom úplně stejně - na 3 dny jim to nedám, obětoval jsem jeden den a řekli, že je vše ok. Nechal jsem nabíjet doma cca 30 hodin (mínus na kostru, ne na kolík - to jsem minule nevěděl, takže nešla nabít ani za nic) a od té doby je to ok. Tak uvidíme co zima... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.