informator Vloženo 21. Duben 2023 Sdílet Vloženo 21. Duben 2023 Ahoj, Nezkoušel jste tu někdo měnit na octavii III klasické těhlice s 80mm ložisky za hliníkové s 85mm ložisky? Pasuje zbytek dílů? Tj, ramena, řídící tyče a poloosy? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 27. Duben 2023 Sdílet Vloženo 27. Duben 2023 Čo je to klasické ? ak máš 280 brzdy tak to pasuje kus za kus ... mám ich na OII z Kodiaqa a jediné čo som musel je prepinovať polaritu ABS snímača čo na OIII nebude asi treba ... Je to všetko rovnaké od 2004-2023... a nastaviť zbiehavosť na hrubo a geo lebo tyčky sú úplne mimo ... inak rozdiel som žiadny nepoznal , škoda peňazí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 27. Duben 2023 Sdílet Vloženo 27. Duben 2023 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
informator Vloženo 29. Duben 2023 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2023 (editace) V 27. 4. 2023 na 14:43, suri. napsal: Čo je to klasické ? ak máš 280 brzdy tak to pasuje kus za kus ... mám ich na OII z Kodiaqa a jediné čo som musel je prepinovať polaritu ABS snímača čo na OIII nebude asi treba ... Je to všetko rovnaké od 2004-2023... a nastaviť zbiehavosť na hrubo a geo lebo tyčky sú úplne mimo ... inak rozdiel som žiadny nepoznal , škoda peňazí Díky za info. Není to kvůli hluku, ale na jednom autě s FSIII řeším neustále zvlněné kotouče a mám možnost sehnat celou sadu s hliníkovou těhlicí s 288/310mm brzdami, vychází to levněji než litá verze, jdu tedy paradoxně levnější cestou než kupovat litinu. Už mi s FSIII došla trpělivost. Jak to překročí 120K km a mění se brzdy tak to už nikdy nefunguje dobře u řešení s 288/310 obvykle nebývá problém ani po 250K km. Když započtu strávený čas a neuznaných reklamací na kotouče za 4K po 10K km tak vyměnit komplet brzdy včetně těhlice apod. vyjde nakonec levněji. Editováno: 29. Duben 2023, autor: informator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.