Přejít na obsah

Nelze propojit Android auto v infotainmentu s telefonem


Doporučené příspěvky

Dobrý den,

mám na Vás prosbu, jsem úplný začátečník. 

Mám auto Škoda Kamiq 1.5 (2021) - infotaiment (Bolero nebo Swing - nevím, jak to poznám) a chci si připojit telefon (xiaomi mi 9t) s autem, abych mohl používat navigaci (google maps).

Když připojím telefon kabelem USB-C USB-C. pustím v telefonu Android Auto, dám Připojit auto, tak to nic neudělá. A nejde to prostě připojit. Ale písničky z telefonu přehrávám a nabíjím .

Nevíte, kde může být problém, proč to nejde propojit?

Díky moc za rady.

 

P:S: Smartlink mám zablokovaný, prý si mám koupit aktivační klíč. Je to potřeba k tomu nebo ne? Plánuji zatím propojit jen kabelem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk změnil název na Nelze propojit Android auto v infotainmentu s telefonem

Já když propojím mobil s autem přes USB tak se na rádiu objeví zda chci propojit přes Smartlink nebo Android auto. Vyberu Android auto a už to fičí. V mobilu Android auto je nainstalovaný ale já ho nespouštím. Myslím že při prvním spuštění jsou musel na mobilu odsouhlasit propojení. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Tak dnes přišlo info ze Škody :)
 

rádi bychom vás informovali o nové možnosti aktivace funkcionality SmartLink pro vozy Fabia, Scala, Kamiq a Octavia, které nebyly vybaveny touto funkcí z výroby.
Aktivace SmartLink je možná v Infotainmentu, na jehož displeji je vyobrazena ikona SmartLink a po jejím rozkliknutí se objeví sdělení: „Funkci můžete uvolnit aktivačnímklíčem. Obraťte se na svého prodejce.” Pokud váš vůz tuto funkci nenabízí, není možné ji licenčně uvolnit ani nainstalovat.
Veškeré podrobnosti a informace včetně návodů a případných omezení Vám poskytne Váš servisní partner, který na základě VIN Vašeho vozu ověří dostupnost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...