SK_Adventures Vloženo 5. Květen 2023 Sdílet Vloženo 5. Květen 2023 Ďalšia chyba ktorá ma dosť štve na novom superbe, (2020/11) mám senzory vpredu, vzadu a aj z bokov pre asistenta na parkovanie, no a keď cúvam, zadné senzory buď na jednej alebo na druhej strane niekedy z ničoho nič na chvíľu zapípajú a potom sa spamätajú a už je všetko ok, aj na displeji mi to vtedy svieti na červeno akoby tam na sekundu-dve niečo tesne pri nich stálo, nerobí to ale celý zadok ale iba jedna alebo druhá strana vzadu ktorú som vám aj na obrázku zakrúžkoval, tieto dve senzory blbnú a takmer stále (ale nie vždy) pri cúvani tam na sekundu-dve niečo vidia a potom to zmizne... Nejaké rady čo by to mohlo robiť ? V autorizáku vravia že senzory nič nehlásia, diagnostika nič nepíše, vraj je všetko OK, oni mi povedali že to si možno parkovací asistent meria vzdialenosti a preto to pípa, ale to je totálna somarina podla mňa, je to určite nejaká chyba senzorov... Plus ja asistenta na parkovanie nepoužívam, nezapínam, a chcem len aby senzory pípali keď tam ozaj niečo je, takto si vždy v kľude opatrne niekde cávam a zrazu to začne pípať aj zčervenie jedna strana čo som na obrázku vyznačil akoby centimeter zamnou bola prekážka, dupnem na brzdu, počkám a zmizne to.... a stále takto, neviem čo s tým, nejaké rady ? 🤷♂️😐 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 6. Květen 2023 Sdílet Vloženo 6. Květen 2023 Hele a neprojizdi nahodou okolo auto i ve vetsi dalce ? To by totiz mohlo byt ten asistent co te zabrzdi Pri vyparkovani nebo tak nejak. Pouziva k tomu radari v narazniku na hlidani mrtveho uhlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SK_Adventures Vloženo 6. Květen 2023 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2023 To si nemyslím, robí mi to aj na parkovisku, alebo doma kde nič nie je, ale dobrá poznámka, určite si na to posvietim. Ale asistent ma nezabrzdi, to ja zabrzdim lebo sa zlaknem že niečo tesne zamnou je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 6. Květen 2023 Sdílet Vloženo 6. Květen 2023 On by zabrzdil kdyz by na to prislo. Takhle to nejdriv upozorni dlouhym piskanim. Nevim jestli to jde v menu vypnout to vyparkovani. Kdyz jo tak to zkus vypnout a uvidis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 6. Květen 2023 Sdílet Vloženo 6. Květen 2023 Ono staci ak ide aj nejaky chodec vo vacsej vzdialenosti a uz signalizuje asistent vyparkovania, ze sa nieco blizi a mas davat pozor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejok Vloženo 6. Květen 2023 Sdílet Vloženo 6. Květen 2023 Je to tak ako píšu ostantni. Je to senzor vyparkovania, ktorý ja osobne na sedane využívam a som za neho rád. Keď som zaparkovaný predkom a cuvam z miesta, zachytí už z väčšej vzdialenosti prichádzajúce auto, vtedy zapípa a až keď stále pokračujem a auto sa blíži, tak tvrdo zabrzdi a zastane auto. Párkrát mi to už pomohlo. Taktiež to pipa aj keď cuvam a ide mi chodec z mŕtveho uhla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SK_Adventures Vloženo 6. Květen 2023 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2023 No určite to poskúšam keď sa mi vráti zo servisu, pozriem sa na to a dám vedieť, ale nezdá sa mi to moc.. poprípade dá sa táto funkcia vypnúť? Ale na 90% mi to nerobí podla mňa kvôli tomuto ale ozaj skôr nejaká chyba kódovania/RJ podla mňa, vidím čo to robí a nemyslím moc že by to bolo kvôli tomuto, poprípade natočím video 🤨 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SK_Adventures Vloženo 17. Červenec 2023 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2023 Ok po čase sledovania a skúmania beriem späť, je to ozaj asistent vyparkovania ktorý sleduje cez senzory mŕtvého uhlu aj prichádzajúce objekty vo väčšej vzdielenosti, mali ste pravdu, a je to ozaj dobrá vec len musí človek pochopiť načo to je 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.