pelc100 Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 (editace) Zdravím všechny, poradí mi někdo s tímhle ? Díky všem předem Editováno: 14. Prosinec 2006, autor: pelc100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pike Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Zkus nejdřív napsat jaký máš vůbec motor a rok výroby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pelc100 Vloženo 14. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Zdravím, omlouvám se za neúplné informace ... mám 1.8T rok výroby 2000 ... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 postup není jen tak. jestli k tomu nemáš manuál (DP) tak nevím proč se do toho pouštíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pike Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Jak píše Vaša, popis postupu vytvoření readiness kódu zabírá několik stránek. Stáhni si DP Octavia, tam v elektronice motoru v souboru 1,8l 110kW.pdf najdeš na straně 01-41 instrukce jak na to. Týká se to pouze motorů s označením AUM a ARX. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Dnes má kabel za 5 kil kde kdo a hned je velkej autodiagnostik a znalosti nikde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 (editace) Dnes má kabel za 5 kil kde kdo a hned je velkej autodiagnostik a znalosti nikde. Zkus hledat DP a budeš vědět víc. Editováno: 14. Prosinec 2006, autor: David-pv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pelc100 Vloženo 14. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Dnes má kabel za 5 kil kde kdo a hned je velkej autodiagnostik a znalosti nikde. Se předem omlouvám že jsem se na to vůbec zeptal !!!! Myslel jsem že toto je forum kde se někomu vyskytne problém a ostatní mu poradí. Nedělám ze sebe žádného diagnostika kabel mam už asi cca 2 roky a tohle se mi stalo poprvé proto jsem se chtěl zeptat. VAG používám maximálně na čtení chyb z jednotek jinak k němu žádný manuál nemám. Stačilo mi napsat odkud si mam stahnout patricne informace a podivat se na to. Kazdopadne me mrzi že jsem se teda nekoho dotknul svym dotazem, za co se omlouvam ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pelc100 Vloženo 14. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Jak píše Vaša, popis postupu vytvoření readiness kódu zabírá několik stránek. Stáhni si DP Octavia, tam v elektronice motoru v souboru 1,8l 110kW.pdf najdeš na straně 01-41 instrukce jak na to. Týká se to pouze motorů s označením AUM a ARX. Pls mam motor AUM ... mohl by jsi mi poradit prosim te odkud si mam stahnout ten DP a podivat se na nastaveni readiness ? Ja jsem jenom klepl ve VAGu na ikonu READINESS a skocila mi tady tato tabulka .. vzdycky pred tim jsem tam mel same v porad a ted toto .. diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 všechno je v DP /bylo to tu řečeno miliónkrát) jde o to dělat to čemu rozumíš a nebo si o tom něco přečteš a né bezhlavě mačkat tlačítka a pak se divit že to není OK a návod ti tu asi nikdo neopíše (je to fakt hodně) jestli jem se tě dotkl tak se omlouvám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 mělo by to být v instalačních manuálech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pelc100 Vloženo 14. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 mělo by to být v instalačních manuálech Nezlob se ale nebylo mozne to DP poslat treba mailem ? nebo ten manual ? ja sem ho k tomu program fakt nemel diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 k Vagu to nedostane nikdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
android Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 k Vagu to nedostane nikdo Zdar chlapi toto bych chtěl taky sehnat .. muzes to poskytnout ? nebo kde se to da stahnout ? dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 podařilo se ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 nejsem si jist,jsem línej hledat,ale readinnes se myslím u 2000 nedělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
android Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 nejsem si jist,jsem línej hledat,ale readinnes se myslím u 2000 nedělá Nedela ? jak to myslis ? proc PELCOVI potom VAG-COM ukazuje udaje typu NEZDARILO SE ATD ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 jak jsem psal,nevím.Vím že u 1,6 je to až od faceliftu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.