Přejít na obsah

READINESS ???

pelc100

Doporučené příspěvky

Dnes má kabel za 5 kil kde kdo a hned je velkej autodiagnostik a znalosti nikde.

Se předem omlouvám že jsem se na to vůbec zeptal !!!! Myslel jsem že toto je forum kde se někomu vyskytne problém a ostatní mu poradí. Nedělám ze sebe žádného diagnostika kabel mam už asi cca 2 roky a tohle se mi stalo poprvé proto jsem se chtěl zeptat. VAG používám maximálně na čtení chyb z jednotek jinak k němu žádný manuál nemám. Stačilo mi napsat odkud si mam stahnout patricne informace a podivat se na to. Kazdopadne me mrzi že jsem se teda nekoho dotknul svym dotazem, za co se omlouvam ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak píše Vaša, popis postupu vytvoření readiness kódu zabírá několik stránek. Stáhni si DP Octavia, tam v elektronice motoru v souboru 1,8l 110kW.pdf najdeš na straně 01-41 instrukce jak na to. Týká se to pouze motorů s označením AUM a ARX.

Pls mam motor AUM ... mohl by jsi mi poradit prosim te odkud si mam stahnout ten DP a podivat se na nastaveni readiness ? Ja jsem jenom klepl ve VAGu na ikonu READINESS a skocila mi tady tato tabulka .. vzdycky pred tim jsem tam mel same v porad a ted toto .. diky moc

Odkaz ke komentáři

všechno je v DP /bylo to tu řečeno miliónkrát)

jde o to dělat to čemu rozumíš a nebo si o tom něco přečteš a né bezhlavě mačkat tlačítka a pak se divit že to není OK

a návod ti tu asi nikdo neopíše (je to fakt hodně)

jestli jem se tě dotkl tak se omlouvám

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...