Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím všechny,

poradí mi někdo s tímhle ? Díky všem předem :)

post-26-1166106507.jpg

Upraveno od pelc100

Zkus nejdřív napsat jaký máš vůbec motor a rok výroby...

• Autor

Zdravím,

omlouvám se za neúplné informace ... mám 1.8T rok výroby 2000 ... Díky

postup není jen tak. jestli k tomu nemáš manuál (DP) tak nevím proč se do toho pouštíš.

Jak píše Vaša, popis postupu vytvoření readiness kódu zabírá několik stránek. Stáhni si DP Octavia, tam v elektronice motoru v souboru 1,8l 110kW.pdf najdeš na straně 01-41 instrukce jak na to. Týká se to pouze motorů s označením AUM a ARX.

Dnes má kabel za 5 kil kde kdo a hned je velkej autodiagnostik a znalosti nikde.

Dnes má kabel za 5 kil kde kdo a hned je velkej autodiagnostik a znalosti nikde.

Zkus hledat DP a budeš vědět víc.

Upraveno od David-pv

• Autor

Se předem omlouvám že jsem se na to vůbec zeptal !!!! Myslel jsem že toto je forum kde se někomu vyskytne problém a ostatní mu poradí. Nedělám ze sebe žádného diagnostika kabel mam už asi cca 2 roky a tohle se mi stalo poprvé proto jsem se chtěl zeptat. VAG používám maximálně na čtení chyb z jednotek jinak k němu žádný manuál nemám. Stačilo mi napsat odkud si mam stahnout patricne informace a podivat se na to. Kazdopadne me mrzi že jsem se teda nekoho dotknul svym dotazem, za co se omlouvam ...

• Autor
Jak píše Vaša, popis postupu vytvoření readiness kódu zabírá několik stránek. Stáhni si DP Octavia, tam v elektronice motoru v souboru 1,8l 110kW.pdf najdeš na straně 01-41 instrukce jak na to. Týká se to pouze motorů s označením AUM a ARX.

Pls mam motor AUM ... mohl by jsi mi poradit prosim te odkud si mam stahnout ten DP a podivat se na nastaveni readiness ? Ja jsem jenom klepl ve VAGu na ikonu READINESS a skocila mi tady tato tabulka .. vzdycky pred tim jsem tam mel same v porad a ted toto .. diky moc

všechno je v DP /bylo to tu řečeno miliónkrát)

jde o to dělat to čemu rozumíš a nebo si o tom něco přečteš a né bezhlavě mačkat tlačítka a pak se divit že to není OK

a návod ti tu asi nikdo neopíše (je to fakt hodně)

jestli jem se tě dotkl tak se omlouvám

mělo by to být v instalačních manuálech

• Autor
mělo by to být v instalačních manuálech

Nezlob se ale nebylo mozne to DP poslat treba mailem ? nebo ten manual ? ja sem ho k tomu program fakt nemel diky moc

k Vagu to nedostane nikdo

k Vagu to nedostane nikdo

Zdar chlapi toto bych chtěl taky sehnat .. muzes to poskytnout ? nebo kde se to da stahnout ? dikes

podařilo se ???

post-26-1166123524.jpg

nejsem si jist,jsem línej hledat,ale readinnes se myslím u 2000 nedělá

nejsem si jist,jsem línej hledat,ale readinnes se myslím u 2000 nedělá

Nedela ? jak to myslis ? proc PELCOVI potom VAG-COM ukazuje udaje typu NEZDARILO SE ATD ?

jak jsem psal,nevím.Vím že u 1,6 je to až od faceliftu

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.