Publikováno Prosinec 14, 200618 r Čau lidi. Poslední týden pozoruju u svého auta, že po nastartování se studeným motorem mi to při jízdě cuká. Normálně jedu a najednou to cukne, někdy i víckrát po sobě. Jak se motor trochu zahřeje tak už je vše ok. Nevíte co s tím může být? A co s tím dělat? Předem díky za reakce. (benzín 1.6, 55kW)
Prosinec 14, 200618 r Mam tu samou octavku, ted to resim, zezacatku to delalo jak popisujes, to me nevadilo, bylo to jen obcas.Ale ted uz jezdím, že sotva někam dojedu, cuká i při zahřátem motoru a za jízdy se dusí. Co ti doporučuju, tak na prvním místě to nech napíchnout na VAG a budeš chytřejší.Já jsem si to konečně nechal dnes napíchnout a mám v háji čidlo teploty.
Prosinec 14, 200618 r Mam tu samou octavku, ted to resim, zezacatku to delalo jak popisujes, to me nevadilo, bylo to jen obcas.Ale ted uz jezdím, že sotva někam dojedu, cuká i při zahřátem motoru a za jízdy se dusí.Co ti doporučuju, tak na prvním místě to nech napíchnout na VAG a budeš chytřejší.Já jsem si to konečně nechal dnes napíchnout a mám v háji čidlo teploty. Mam stejny problem - taky jen pri studenem motoru, behem 5-ti min to udela tak 1x - staci ubrat plyn a znovu pridat a jedu uz bez problemu. Je to zradne v tom, ze clovek potrebuje akcelerovat na krizovatce...a ono nic. Jeste nikdy to neudelalo, kdyz byl motor zahraty. Zacalo to delat, jak se ochladilo.
Prosinec 14, 200618 r Čau lidi.Poslední týden pozoruju u svého auta, že po nastartování se studeným motorem mi to při jízdě cuká. Normálně jedu a najednou to cukne, někdy i víckrát po sobě. Jak se motor trochu zahřeje tak už je vše ok. Nevíte co s tím může být? A co s tím dělat? Předem díky za reakce. (benzín 1.6, 55kW) se dívám jsi z Olmika jestli chceš tak ti to píchnu na VAG v Prostějově
Prosinec 14, 200618 r Autor Mam tu samou octavku, ted to resim, zezacatku to delalo jak popisujes, to me nevadilo, bylo to jen obcas.Ale ted uz jezdím, že sotva někam dojedu, cuká i při zahřátem motoru a za jízdy se dusí.Co ti doporučuju, tak na prvním místě to nech napíchnout na VAG a budeš chytřejší.Já jsem si to konečně nechal dnes napíchnout a mám v háji čidlo teploty. Jo tak čidlo teploty mám v pytli stoprocentně. Protože ručička se ani nehne... A co s tím hodláš dělat? Na kolik to tak vyjde ta oprava čidla? A po opravě by to mělo zase frčet v pohodě?
Prosinec 14, 200618 r Autor se dívám jsi z Olmikajestli chceš tak ti to píchnu na VAG v Prostějově Cením si nabídky k pomoci. Zkus prosimtě upřesnit, jakým způsobem bys jsi mohl helfnout...
Prosinec 14, 200618 r Autor se dívám jsi z Olmikajestli chceš tak ti to píchnu na VAG v Prostějově Jo už to vidím. Poprvé jsem to špatně přečet. Aha! Píchnout na VAG. Hele, díky moc, ale já netuším co to VAG vlastně je...
Prosinec 14, 200618 r Autor načtení diagnostickým přístrojem VAG Jo to by se asi šiklo. Co by to prosímtě stálo? A co to obnáší takový napíchnutí na "VAG"?
Prosinec 14, 200618 r Autor 50,- To je pěkné... A to znamená, že by to mělo zjistit příčinu? Zítra se podívám na odpověď. Teď musím jít. Takže zatím díky....
Prosinec 14, 200618 r VAG-je přístroj (počítač s programem), který po zapojení do zásuvky v autě ti vypíše hodnoty, které auto má.A když je něco špatně tak se ti to tam ukáže, kde se stala chyba-co je v haji.Ale umi to spoustu užitečných jiných věcí. Dnes jsem měl napíchnutí zadarmo, v servise zi zaplatíš i třeba 1000 kč.Najdi si někodo v tvém okolí, kdo tomu rozumí a udělá ti to. Pak, až ti ten člověk řekne co máš špatné, tak to vyměň a zase to nech projet VAGEM a uvidíš. To jsou mé rady z vlastní zkušenosti.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.