grabcak Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 ahoj, mám fabii comfort a signalizovalo mi to zvukem pokles teploty, nyní se to tak bohužel neděje, dokázal by mi někdo prosim poradit čím to může být děkuji.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 Není možné, že to ještě nedosáhlo té teploty? Mně to vždy pípne a zabliká "vločka", když teplota poklesne na +4st.C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grabcak Vloženo 15. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 Není možné, že to ještě nedosáhlo té teploty? Mně to vždy pípne a zabliká "vločka", když teplota poklesne na +4st.C. bohužel- vločka se objevi a nic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! docela mě to mrzí, chtěl bych to pořešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 Lituji moderatory.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grabcak Vloženo 15. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 Lituji moderatory.... nechápu tě, s čím máš problém??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 Lituji moderatory.... nechápu tě, s čím máš problém??? Asi, že je tady sekce Octavia club Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grabcak Vloženo 17. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Lituji moderatory.... nechápu tě, s čím máš problém??? Asi, že je tady sekce Octavia club aha, tak sorry, nevedel sem to, nevsiml sem si toho no. tak s ehned nemusite certit no..... ale radu mi dat muzete, ikdyz mam jen hloupou fabii ne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davson Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Nevite od ktereho roku a do jake vybavy se montovali tato signalizace namrazy? do starsich octavii asi ne co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Já ji ve své mám, TDI, Elegance, 2002, ale zvuk mi nejde, jen vločka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Nevite od ktereho roku a do jake vybavy se montovali tato signalizace namrazy? do starsich octavii asi ne co? Od MR 2001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.