havr Vloženo 15. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2023 (editace) Ahojte, mam Karoq 05/2018, v autorizaku me menili celni sklo (s kamerou + kalibrace). Kdyz jsem si pro auto prisel a auto me privezli, tak cela digi kaplicka byla cerna, fungovali jen LED v kaplicce, infotainment OK. Vzali si auto zpet na dilnu, udelali diag a reset (netusim ceho) a kaplicka nabehla. Rekli me ze je potreba aktualizovat fw v kaplicce, ve kterem je chyba, ze na to existuje TPI, ale ze to potrva nekolik hodin, takze me deli termin za 2dny, ze udelaji aktualizaci. Nez auto prevzal, zkusil jsem vypnout motor a zapalovani a znovu nastartovat, kaplicka byla zase nefunkcni Dalsi den me rekli ze je potreba dle SA vymenit cele budiky a ze to bude stat 44.000 bez DPH. S tim jsem samozrejme nesouhlasil, auto jsem jim dal plne funkcni (v kvetnu byla serviska) a plne funkcni ho opet pozaduji. Nakonec se podarilo domluvit ze to bude zdarma. Nevim jestli z pojistky servisu nebo nejaka kulance ze SA Nesetkal se nekdo s necim podobnym??? Editováno: 15. Červenec 2023, autor: havr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.