Publikováno Prosinec 16, 200618 r Ma niekto skusenosti s lakovanim plastov interieru? Mam na mysli spodnu cast dveri a spodnu cast palubky a stredovy tunel.
Prosinec 16, 200618 r sorry že se ti připletu do tématu, ael mám obdobný dotaz, jde mi o plasty ventilace a plasty okolo kliček u otvíraní dveří
Prosinec 17, 200618 r ofuky ventilacie je v pohode , ale klucky dveri to nie , pocase by si to usupal
Prosinec 17, 200618 r Zalezi na kvalite provedeni, a kdyz udelas vice vrstev laku, jen tak to neosahas...
Prosinec 20, 200618 r Autor Neviete poradit ako vybrat bocne ofuky? V DP je sice popis ale akosi mi to nejde von.
Prosinec 20, 200618 r podoberies to nejakym plastom v rohoch a vypacis to von , neboj sa toho ide to v pohode
Prosinec 21, 200618 r Autor podoberies to nejakym plastom v rohoch a vypacis to von , neboj sa toho ide to v pohode No skusal som to ale medzi plast a palubku mi nic nechcelo vojst, myslel si to z nutra? Neda sa to vytiahnut nejakym hakom z vnutra?
Prosinec 21, 200618 r Autor podoberies to nejakym plastom v rohoch a vypacis to von , neboj sa toho ide to v pohode No skusal som to ale medzi plast a palubku mi nic nechcelo vojst, myslel si to z nutra? Neda sa to vytiahnut nejakym hakom z vnutra? Takze dakujem za radu, uz je to von a idem sa pustit do lakovania.
Prosinec 21, 200618 r -> Speedlimit: Hoď sem pak fotky a rady pro nás co silně uvažujeme taky o lakování plastů
Prosinec 21, 200618 r Autor Takze najprv som si plasty ocistil riedidlom a nechal obschnut. Najlepsie je to striekat z vysky asi 30cm aby to nestekalo po plaste. Odporucam pravidelne ocistit handrickou trysku na spreji. Moze sa stat ze sem tam to hodi kvapky, potom je najlepsie ocistit a ist od znova alebo pri prvych vrstvach sa to da ocistit jemne handrickou. Nanasal som 3 vrstvy a medzi jednotlivymi vrstvami som to nechal zaschnut asi 15 minut. Uz sa tesim ako to hodim do auticka
Prosinec 21, 200618 r Můžu mít dotaz ? Jak myslíte že by tyto plasty (ofuky) vypadaly v modré barvě ? Zajímavě nebo kýčovitě ?
Prosinec 21, 200618 r Bohusu a v akej modrej farbe ?? v tvojej farbe auta ?? alebo nejake svetlejsia modra??? Upraveno Prosinec 21, 200618 r od V/// RS
Prosinec 23, 200618 r neviem neviem ta modra to si nie , to je ako z 80-tych rokov ,skor prevladaju kovove farby,
Prosinec 23, 200618 r Pěkný co?? pedály, potahy, řadička, gumový vaničky na koberečkách........ taky se mě to zamlouvá
Prosinec 23, 200618 r Pěkný co?? pedály, potahy, řadička, gumový vaničky na koberečkách........ taky se mě to zamlouvá hrozná mrdice no!!
Prosinec 23, 200618 r ty plasty se mě líběj, ale ten potah, pedali a řadička jsou fakt to..............zvláštní
Prosinec 24, 200618 r ked chces aspon trosku navodit atmosferu , tak to to vcele vypuliruj , nemam nic proti tomu , to je moj nazor, nehnevaj sa
Prosinec 26, 200618 r Vážení, počul som o možnosti LEPTANIA sivých interiérových plastov. Vraj by to mal byť nejaký sprej, ktorý nejakým spôsobom "odleptá" sivú farbu plastu a tento ostane čierny. A vraj je to nepoškrabateľné. Neviete o tom niečo? Kde sa to dá zohnať a pod.?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.