fizo1 Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Zdravím pokiaľ by taký sprej na to odleptanie sedej palubky na ciernu existoval tak dajte vediet naozaj by sa hodil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pali1818 Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 LEPTANIE: Čosi som o tom zisťoval - normálne to existuje. Dostať to kúpiť v dobrých obchodoch Farby-laky. Vyzerá to ako klasický sprej. Jednoducho sa rozoberie prístrojovka, nastrieka sa, nechá zaschnúť a hotovo. Videl som hotovú takto upravenú palubku a vyzerala skutočne božsky! Na nerozoznanie od originál čiernej. A za zlomok ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millda Vloženo 5. Únor 2011 Sdílet Vloženo 5. Únor 2011 Takze najprv som si plasty ocistil riedidlom a nechal obschnut. Najlepsie je to striekat z vysky asi 30cm aby to nestekalo po plaste. Odporucam pravidelne ocistit handrickou trysku na spreji. Moze sa stat ze sem tam to hodi kvapky, potom je najlepsie ocistit a ist od znova alebo pri prvych vrstvach sa to da ocistit jemne handrickou. Nanasal som 3 vrstvy a medzi jednotlivymi vrstvami som to nechal zaschnut asi 15 minut. Uz sa tesim ako to hodim do auticka Promin, že otravuji, ale mohl bych se zeptat, jaký jsi použil sprej??? je to sice už dlouho, co jsi to dělal, ale koupil jsem si Fabii I combi a tohle se mi hrozně líbí.. díky moc za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 6. Únor 2011 Sdílet Vloženo 6. Únor 2011 Já použil obyčejný autolak ve spreji. a to co píšou o tom leptači je kravina poněvadž je ten plast kompletně celej šedej tak jak chcou aby sčernal. já to udělal tak že jsem to odmastil tech benzínem, nastříkal základem n a plasty (to je ten jejich naleptávač, trochu to naruší struktůru toho plastu aby na to chytla barva), pak to stříknul plničem no a pak ze 2 nebo více vrstev barvy. tak samo jsem stříkal i ten šedý spoodek palubky a zachoval jsem aj tu vroubkovanou struktůru toho plastu takže to ve směs vypadá jako originál, ale musíš použít matnou černou a pak už žáden bezbarvý lak, kdežto na ofuky atd. jsem ještě pak do 15min stříknul bezbarvý lak, jinak vše je v návodech na těch sprjích, hlavně to dělej tam kde se nepráší a musíš větrat jinak se zfetíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.