dfga Vloženo 10. Ledna Sdílet Vloženo 10. Ledna (editace) Dik za nápad. Idem do toho, tie silentbloky napravnice stoja 20eur LEMFÖRDER stojí to za skúšku, ešte treba 4 nové origo skrutky. Menil som už predné tlmiče a uloženie, tyčky stabilizátora, silentbloky ramena, čap ramena, silentblok DSG, motorový mam ok a skúsim tieto spodné. Brzdy mam asi 20t km od výmeny a sú OK. Poloosi mam nove origo. Vzadu mam nove tlmiče uloženie pružiny tycky stabilizátora. Žiadna vola nikde nie je vidieť. Mám aj nové všetky naboje s ložiskami 4ks. Už neviem čo skúšať ďalej. Menim dobre diely za dobré. Gumy nové continental disky origo r17 vyvážené na Hunterovi. Editováno: 10. Ledna, autor: dfga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 12. Ledna Sdílet Vloženo 12. Ledna Nemali ste problém s odklonom nikto z vás? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 8. Února Sdílet Vloženo 8. Února (editace) Myslel som ze som to vyriešil po výmene zotrvačníka sa to zlepšilo mierne ale stále to nie je ono Editováno: 9. Února, autor: dfga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
100Bubu Vloženo 9. Února Sdílet Vloženo 9. Února nenechaj nás to z tebe ťahať jak chlpaté deky a píš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 9. Února Sdílet Vloženo 9. Února Placebo. Vymenili sme zotrvačník a mierne zlepšenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.