PeterSuperb Vloženo Pátek v 12:59 Vloženo Pátek v 12:59 Ja len nechápem, keby to robili kĺby poloosi tak aký vplyv by na to malo vyššie ET? Keďže na originálnych kolesách nevybruje vôbec iba na letných s nižším ET… nedáva mi to zmysel Citovat
Kulbik Vloženo Pátek v 13:21 Vloženo Pátek v 13:21 Mícháme jabka a hrušky. Mě to dělá nehledě na to jaké tam mám kola et rozměr atd. Pokud to tobě děla na jedněch kolech a na druhých ne, sitauce je uplně jiná. Citovat
PeterSuperb Vloženo Pátek v 16:47 Vloženo Pátek v 16:47 Áno to je mi jasne… ale aj tak ma zaujíma či bude mať na to nejaký vplyv ak vymeniš zadné kĺby.. tak teda sa potom ozvi Citovat
dfga Vloženo Pondělí v 08:22 Vloženo Pondělí v 08:22 Ak ma poloos miernu volu v DSG a citis vibracie, budes riesit to co ja, diferencial DSG, opravit to nikto nechce a nevie, jedine spravit repas ale nie su diely na tuto DQ381. Ale zasa su auta, ze maju 5x taku volu ako som mal ja a nic nevibrovalo, neviem. 177 000km som mal, meneny olej po 2 rokoch/120 tis. km, akoze za mna strasny hnoj cely koncern, velmi sa budem musiet prehovarat pri dalsom aute, aby to bolo nieco z koncernu. Najhorsie na tom, ze znalost mechanikov u nas 0 bodov, vymenili vsetko, prednu, zadnu napravu, vsetko co islo az nebolo co tak, ze asi prevodovka. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.