Tommyno Vloženo 13. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2023 Zdravím Vás, nesetkal se někdo s těmito mapami na gumovém těsnění? Dělá mi to jen na zadním okně u combi na obou stranách. Jedná se o RS z roku 2016. Viděl jsem to právě u vícero combi, tak jestli se to dá nějak řešit, nebo je řešení jen výměna okna. Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
norbou Vloženo 30. Března Sdílet Vloženo 30. Března Zdravím, řeším stejný problém. Zatím jsem dostal tip v Auto Kelly, zkusit to Coyote Tyre & Plastic vitalizerem. Také uvítám další zkušenosti a možná ještě přidám dotaz, jak udržujete ty plastové sloupky, protože na nich už mám fleky také. Pak dám vědět 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 30. Března Sdílet Vloženo 30. Března Já je jednou za čas přeleštím, nic jiného nepomáhalo. A už jsem domluvenej s mým detailerem, že mi tam v červnu dá fólii a bude klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.