Pavel CZ Vloženo 14. Srpen 2023 Vloženo 14. Srpen 2023 Dobrý den, rád bych se zeptal na zkušenosti s přechodem ze SUPERBu (mnoho let) na KAROQ? Osobně vidím přednost - menší vnější rozměry (proto nechci KODIAQ) - snadnější nastupování Čeho se obávám - zpusob posezu jako na židli na delší trasy - zda kratší rozvor neskáče s autem dopředu dozadu - Hlučnost za jízdy další mě nenapadají :-) Mohl bych požádat o názory pokud jste takovou zmenu udělali? Jak to vnímáte po čase? Citovat
Roman.dj1 Vloženo 31. Srpen 2023 Vloženo 31. Srpen 2023 - zpusob posezu jako na židli na delší trasy- vůbec bych se nebál. Mám sportovní sedačky a za mě nejlepší posez co jsem zatím měl. I na delší cesty, nic nebolí ani po 600 km (mám 195 cm). - zda kratší rozvor neskáče s autem dopředu dozadu- vůbec nemám ten pocit. - co se týče hlučnosti, tak při 150/160 Km/h už je slyšet aerodynamický hluk, ale nic strašného na auto této cenové kategorie. zajdi do autosalonu a svez se...;) 1 Citovat
Bubaq Vloženo 31. Srpen 2023 Vloženo 31. Srpen 2023 Tohle je ohromně individuální. Já osobně bych Karoqa nechtěl z více důvodů, ale každý jsme jiný. Nejlepší je si ho na víkend půjčit v konfiguraci co nejbližší tomu, co bys pořizoval a pořádně ho projezdit. To ti řekně víc než 10 příspěvků tady. 1 Citovat
Pavel CZ Vloženo 13. Září 2023 Autor Vloženo 13. Září 2023 V 31. 8. 2023 na 9:15, Roman.dj1 napsal: - zpusob posezu jako na židli na delší trasy- vůbec bych se nebál. Mám sportovní sedačky a za mě nejlepší posez co jsem zatím měl. I na delší cesty, nic nebolí ani po 600 km (mám 195 cm). - zda kratší rozvor neskáče s autem dopředu dozadu- vůbec nemám ten pocit. - co se týče hlučnosti, tak při 150/160 Km/h už je slyšet aerodynamický hluk, ale nic strašného na auto této cenové kategorie. zajdi do autosalonu a svez se...;) Velmi děkuji za osobní zkušenost. Zajdu a svezu, ale vetšinout za kratkou dobu to nepoznám. Cením si vašeho komentáře. Citovat
Pavel CZ Vloženo 13. Září 2023 Autor Vloženo 13. Září 2023 V 31. 8. 2023 na 9:29, Bubaq napsal: Tohle je ohromně individuální. Já osobně bych Karoqa nechtěl z více důvodů, ale každý jsme jiný. Nejlepší je si ho na víkend půjčit v konfiguraci co nejbližší tomu, co bys pořizoval a pořádně ho projezdit. To ti řekně víc než 10 příspěvků tady. Děkuji. Ano asi si jej zkusím pujčit na delší dobu. Dřív mi nabídli jen max 200 km a nejlepe za kratkou dobu vratit. Asi bude tentokrát lepsi požáda o delší dobu. Děkuji. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.