Pavel CZ Vloženo 14. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2023 Dobrý den, rád bych se zeptal na zkušenosti s přechodem ze SUPERBu (mnoho let) na KAROQ? Osobně vidím přednost - menší vnější rozměry (proto nechci KODIAQ) - snadnější nastupování Čeho se obávám - zpusob posezu jako na židli na delší trasy - zda kratší rozvor neskáče s autem dopředu dozadu - Hlučnost za jízdy další mě nenapadají :-) Mohl bych požádat o názory pokud jste takovou zmenu udělali? Jak to vnímáte po čase? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman.dj1 Vloženo 31. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2023 - zpusob posezu jako na židli na delší trasy- vůbec bych se nebál. Mám sportovní sedačky a za mě nejlepší posez co jsem zatím měl. I na delší cesty, nic nebolí ani po 600 km (mám 195 cm). - zda kratší rozvor neskáče s autem dopředu dozadu- vůbec nemám ten pocit. - co se týče hlučnosti, tak při 150/160 Km/h už je slyšet aerodynamický hluk, ale nic strašného na auto této cenové kategorie. zajdi do autosalonu a svez se...;) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 31. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2023 Tohle je ohromně individuální. Já osobně bych Karoqa nechtěl z více důvodů, ale každý jsme jiný. Nejlepší je si ho na víkend půjčit v konfiguraci co nejbližší tomu, co bys pořizoval a pořádně ho projezdit. To ti řekně víc než 10 příspěvků tady. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel CZ Vloženo 13. Září 2023 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2023 V 31. 8. 2023 na 9:15, Roman.dj1 napsal: - zpusob posezu jako na židli na delší trasy- vůbec bych se nebál. Mám sportovní sedačky a za mě nejlepší posez co jsem zatím měl. I na delší cesty, nic nebolí ani po 600 km (mám 195 cm). - zda kratší rozvor neskáče s autem dopředu dozadu- vůbec nemám ten pocit. - co se týče hlučnosti, tak při 150/160 Km/h už je slyšet aerodynamický hluk, ale nic strašného na auto této cenové kategorie. zajdi do autosalonu a svez se...;) Velmi děkuji za osobní zkušenost. Zajdu a svezu, ale vetšinout za kratkou dobu to nepoznám. Cením si vašeho komentáře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel CZ Vloženo 13. Září 2023 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2023 V 31. 8. 2023 na 9:29, Bubaq napsal: Tohle je ohromně individuální. Já osobně bych Karoqa nechtěl z více důvodů, ale každý jsme jiný. Nejlepší je si ho na víkend půjčit v konfiguraci co nejbližší tomu, co bys pořizoval a pořádně ho projezdit. To ti řekně víc než 10 příspěvků tady. Děkuji. Ano asi si jej zkusím pujčit na delší dobu. Dřív mi nabídli jen max 200 km a nejlepe za kratkou dobu vratit. Asi bude tentokrát lepsi požáda o delší dobu. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.