Jump to content

Jaký je přechod ze SUPERBu na KAROQ

Pavel CZ

Recommended Posts

Dobrý den, rád bych se zeptal na zkušenosti s přechodem ze SUPERBu (mnoho let) na KAROQ?
Osobně vidím přednost

- menší vnější rozměry (proto nechci KODIAQ)

- snadnější nastupování

Čeho se obávám

- zpusob posezu jako na židli na delší trasy

- zda kratší rozvor neskáče s autem dopředu dozadu

- Hlučnost za jízdy

další mě nenapadají :-)

Mohl bych požádat o názory pokud jste takovou zmenu udělali? Jak to vnímáte po čase?

• 3 weeks later...

- zpusob posezu jako na židli na delší trasy- vůbec bych se nebál. Mám sportovní sedačky a za mě nejlepší posez co jsem zatím měl. I na delší cesty, nic nebolí ani po 600 km (mám 195 cm).

- zda kratší rozvor neskáče s autem dopředu dozadu- vůbec nemám ten pocit.

- co se týče hlučnosti, tak při 150/160 Km/h už je slyšet aerodynamický hluk, ale nic strašného na auto této cenové kategorie.

zajdi do autosalonu a svez se...;)

• Líbí se mi 1

Tohle je ohromně individuální. Já osobně bych Karoqa nechtěl z více důvodů, ale každý jsme jiný. Nejlepší je si ho na víkend půjčit v konfiguraci co nejbližší tomu, co bys pořizoval a pořádně ho projezdit. To ti řekně víc než 10 příspěvků tady.

• Líbí se mi 1

• 2 weeks later...
V 31. 8. 2023 na 9:15, Roman.dj1 napsal:

- zpusob posezu jako na židli na delší trasy- vůbec bych se nebál. Mám sportovní sedačky a za mě nejlepší posez co jsem zatím měl. I na delší cesty, nic nebolí ani po 600 km (mám 195 cm).

- zda kratší rozvor neskáče s autem dopředu dozadu- vůbec nemám ten pocit.

- co se týče hlučnosti, tak při 150/160 Km/h už je slyšet aerodynamický hluk, ale nic strašného na auto této cenové kategorie.

zajdi do autosalonu a svez se...;)

Velmi děkuji za osobní zkušenost. Zajdu a svezu, ale vetšinout za kratkou dobu to nepoznám. Cením si vašeho komentáře. 

V 31. 8. 2023 na 9:29, Bubaq napsal:

Tohle je ohromně individuální. Já osobně bych Karoqa nechtěl z více důvodů, ale každý jsme jiný. Nejlepší je si ho na víkend půjčit v konfiguraci co nejbližší tomu, co bys pořizoval a pořádně ho projezdit. To ti řekně víc než 10 příspěvků tady.

Děkuji. Ano asi si jej zkusím pujčit na delší dobu. Dřív mi nabídli jen max 200 km a nejlepe za kratkou dobu vratit. Asi bude tentokrát lepsi požáda o delší dobu. Děkuji.