Přejít na obsah

Ako prelakovat Lišty


danone

Doporučené příspěvky

aha tam je paska? to ma nenapadlo ja som si myslel ze su tam niak nacvakane. :huh: a ako sa to prelakovava ? treba to vybrusit a potom to staci streknut sprejom a potom priesvytnym lakom? alebo tam treba davat aj gyt a az potom vybrusit??? v tomto sa nevyznam. a kolko +- stoja tie listy? Honzo pekne to mas spravene aj ja chcem take -_-

Editováno: , autor: danone
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No nejdřív musíš říct který lišty chceš lakovat ty v nárazníku sou nacvaklé a ty na dveřích sou lepené na OI stojí do 900 kč orig. S lakováním nemám zkušenosti ale lišty na dveře sem lepil určitě bych doporučil koupit nový protože orig. lepící páska na nich drží nejlíp.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lakování : metalíza = doma ani neuvažovat . Ostatní barvy jdou. Postup : Základní na plasty- změkčí plast a nebude se potom loupat, plnič a pak brousit a brousit 1000 vodní smirkl. kontrolně přestříknout základní barvou není vždy nutné. Vybraná barva + finále lak. Vše jde koupit ve sprejích . Barvu si vybereš a oni ji natlačí do spreje. Jinak oficial cenovky lakoven 3000Kč za díl. Lakovat lišty a tak se jim moc nechce je to piplačka. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No da se sehnat i primo metalickej lak, ale ten je trochu drazsi. Ja bocni listy nemam a ani mi to nejak nevadi :) Spis premejslim o zavareni. O barve jsem nepremejslel, ale asi neco zkusim, ale do modry je davat asi nebudu :) Bud chromovou barvu a nebo silenost bilou, stejne jako interier (ale to je fakt silenost)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jinak pokud pujdeš do nějaké normální lakovny tak tě to bude stát okolo 3000,- komplet. Sem se na to ptal, když jsem o tom uvažoval.

Asi tak nějak, úzké boční lišty dveří jsou i v originálním příslušenství pod katalogovým číslem KDA 300 001 (stojí 830,- Kč) a rozumnej lakýrník do stříkne i za pětistovku... ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

spidi velmi pekne to mas. tak ako si to striekal? kupym nove listy vybrusim strknem zakladnou farbou a potom {da sa v skodovke kupit original sprej s mojou farbou?} a streknem to s nim a mam hotovo?

Díky :palec2: Brousit nemusíš nic, stačí ty lišty dobře odmastit, nastříkat primerem (základem na plasty - aktivátorem), pak šprickitem (tedy plničem), který zalije ty profilové póry povrchy lišty a nakonec stříkáš metalízou a krycím lakem. Sprej s originální barvou ve škodovce koupíš, ale moc to nedoporučuju, díky malému tlaku, pod kterým je barva ve spreji Ti ten odstín vždy vyjde tmavší díky špatnému kladení zrna metalízy... <_<

Vždy je to lepší ze stříkací pistole, tlakem kolem 3 MPa a více ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...