pigo Vloženo 21. Srpen 2023 Vloženo 21. Srpen 2023 Pánové může mi prosím někdo poradit jak rozeberu loketní opěrku. Něco v ní chrastí,ale jakmile ji zdvihnu (maximálně odklopím),tak to přestane. Nechtěl bych zbytečně ulámat nějaké packy. Děkuji za radu. Citovat
dafro Vloženo 21. Srpen 2023 Vloženo 21. Srpen 2023 Demontáž – Vycvaknout spodní díl loketní opěrky - 2 - pomocí např. klínu -3409- . – Horní díl loketní opěrky - 1 - vysunout z trubkového vedení - 4 - směrem dopředu. Montáž – Před nasunutím horního dílu loketní opěry nanést mazací tuk na kluzná místa. – Horní díl loketní opěry nasunout na trubkové vedení směrem dozadu. – Nacvaknout spodní díl loketní opěry. Citovat
burak audi Vloženo 22. Února Vloženo 22. Února dotaz jedná se o kodiag? Nejde mi vytáhnout loketka z těch lizin mám použít kleště a zatlačit dolů ty liziny diky za radu V 21. 8. 2023 na 17:48, dafro napsal: Demontáž – Vycvaknout spodní díl loketní opěrky - 2 - pomocí např. klínu -3409- . – Horní díl loketní opěrky - 1 - vysunout z trubkového vedení - 4 - směrem dopředu. Montáž – Před nasunutím horního dílu loketní opěry nanést mazací tuk na kluzná místa. – Horní díl loketní opěry nasunout na trubkové vedení směrem dozadu. – Nacvaknout spodní díl loketní opěry. Dle obrázku se jedná o kodiag a mám dotaz nejde mi vysunout drží stále pevné na těch tyckach jak mám demontovat ppuzit kleště a zasunout ty tyčky díky za radu Citovat
pigo Vloženo 22. Února Autor Vloženo 22. Února Ahoj .To nevím.Já jsem se držel návodu na rozebrání loketky a šlo to bez problémů.Tak ji otevři a podívej se ,kde se to zaseklo. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.