Ovce1 Vloženo 21. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2023 Dobrý den mám dotaz stalo se vám někomu na Octavii 4 že se roztrhla sedačka řidiče ? Stalo se mi to po 130 000 km a vypadá to jako by to auto mělo 500 000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Přemysl11 Vloženo 21. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2023 Já jsem v červenci po necelém 1,5roce nového auta (20tis.km) reklamoval potah sedačky řidiče-viz. foto-zamítnuto, Škodovka alibisticky přehazuje rozhodnutí na garanční techniky přímo u prodejců..., kteří rovnou dle fotografií od Škody zamítají, přes moje prohlášení soukromá osoba, jeden řidič...., podal jsem následně rozpor přes zákaznickou linku, opět zamítnutí, že dealer rozhodl správně, opakovaná moje žádost o sdělení výrobce potahů pro vypracování odborného posudku-bez odpovědi (podle mého názoru nevhodný příliš jemný materiál a tenká látka) , vzdal jsem další postup a zastřihovačem lehce opravil a uvidím co dál.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 21. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2023 Dal bych to na externi znalecky posudek a resil reklamaci. Mel jsem O3, 9let, 300K Km, lezl do auta x-krat za den a sedacky byly jako nove. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 22. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2023 (editace) Psal jsem to v jiných tématech již vícekrát, že bohužel kvalita dnes není to, co bývala. U mé Škodovky i u manželčiny Toyoty jsme měli taktéž tzv. lehce rozcupovaný potah sedadla řidiče ve stylu, jak to má na foto @Přemysl11, a to obě vozidla mají najeto jen pár desítek tisíc km. Řešil jsem to taktéž el. střihacím strojkem na vlasy a to rozcupování prostě opatrně vyholil. Při pátrání po příčině jsem zjistil , že to dělají jednak knoflíky na zadní kapse kalhot, nebo i tzv. suché zipy, které se nepatřičně dostanou do styku se sedačkou. Dnes si již na to dáváme pozor. Ono nakonec je jedno co to dělá (i ty knoflíky by to mělo ustát), prostě kvalita šla všeobecně v automotive dolů a to i u těch blbých potahů, ne, že by nešly vyrobit kvalitní, ale Škodovka, aj. koncoví výrobci aut v rámci šetření na všem, to subdodavatelům prostě v takové výši pravděpodobně nezaplatí. U nějakého znaleckého posudku, obzvláště u potahu sedačky je otázka, jestli se to za ty peníze a veškeré nervy s tím spojené vůbec vyplatí? A aby jste někdo s tím u výrobce uspěl, tak stejně v okamžiku reklamace by s tím autem člověk musel přestat jezdit, aby výrobce nakonec neřekl, že závada tam sice možná byla, ale vy jste ji dalším ježděním dále prohlubovali. A odstavte auto kvůli tomuto. Sami mnozí vidíte, že na první dobrou to nechtějí uznat. Podle mne, je to s nějakým externím posudkem a reklamací potahů sedaček skoro ztracený boj, ale prosím, když se někdo chce do toho pustit, tak nechť to zkusí..... Editováno: 22. Srpen 2023, autor: DušanV 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 22. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2023 Je jasny, ze se s nima hadat nebude zadny med a nakonec mozna i vyhozene penize. To zmolkovani bych taky neresil, ale pokud se to trha (tema je roztrzena sedacka), tak to bych resil urcite. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.