myty Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Zdar. Mohl by mi někdo prosím vypsat jaké typy škodováckých rádií s CD, nebo lépe s CD+MP3, montovaná do OC1 komunikují s Maxidotem ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 všechny dvě (symfony) a malá navi taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myty Vloženo 17. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Symphony myslíš s a bez mp3 ? Ale tam je důležité to písmeno na konci kódu, všechny přece nejdou ? ? ? A malá navi nevím co je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Symphony do O1 všechny, fábiácký jenom s indexem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 malá navi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myty Vloženo 17. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 (editace) malá navi ahááá tak už jsem v obraze.... No já mám navi v mobilu i s hlasem, takže asi zůstanu u toho Symphony.... Konec konců parkuju před barákem..... Editováno: 17. Prosinec 2006, autor: myty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myty Vloženo 23. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 Když bych si nějaké rádio zkoušel v autě jaké kabliky a odkud mám natáhnout aby se mi Symphony zobrazovalo na Maxiku ? Co jsem zatím vyzvěděl je dvoudrátové a třídrátové vedení, ale už nevím který kód rádia je pro jednotlivá zapojení? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 D = 2 dráty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myty Vloženo 23. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 D = 2 dráty D kód znamená 2 dráty ? A zapojím je do ISA kam a na palubku kam ? A jiná písmena 3 dráty a zapojím odkud kam ? Jo a Vašo máš to Symphony od Acera na zkoušku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 23. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 Radio -----------------------------------Maxi-DOT (20pólová - zelená) ----------------- (32 pólová) 8 (druhý displej, CLOCK) --------- 9 (CAN-BUS komfort (high)) 9 (druhý displej, DATA )------------ 10 (CAN-BUS komfort (low)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 D 8 a 9 na 8 a 9 budíku je to propoj CAN A,C je 8,9,10 radia na 30, 31, 32 budíků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 ještě ho nedovezl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myty Vloženo 23. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 Radio -----------------------------------Maxi-DOT(20pólová - zelená) ----------------- (32 pólová) 8 (druhý displej, CLOCK) --------- 9 (CAN-BUS komfort (high)) 9 (druhý displej, DATA )------------ 10 (CAN-BUS komfort (low)) Paráda a třídrátové zapojení ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 Bobík to je na Fábii Octa má CAN 8 a 9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 23. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 ahá, tak pardón Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myty Vloženo 23. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 D 8 a 9 na 8 a 9 budíku je to propoj CANA,C je 8,9,10 radia na 30, 31, 32 budíků Zlatej kluk, pořád to říkám. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myty Vloženo 2. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 D 8 a 9 na 8 a 9 budíku je to propoj CANA,C je 8,9,10 radia na 30, 31, 32 budíků Vašo prosím na kterou svorkovnici za budíkama mám zkoušet to rádio (T32a, T32b?) Dneska jsem přivezzl Symphony, ale nemá samolepku s kódem, tak nevím kterou variantu mám zkoušet. Je nějaká možnost že něco odpálím když třeba A, nebo C rádio zapojím dvoudrátově jako Dčko ? Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 T32b nemělo by se nic stát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myty Vloženo 2. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 T32bnemělo by se nic stát Díky, zítra vyzkouším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Podporuje Maxi-Dot i MS501 Gamma?? Ta ma vystup ..nebo ne?? A MS301?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 T32bnemělo by se nic stát Díky, zítra vyzkouším Ještě překódovat radio aby zobrazovalo na maxíku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myty Vloženo 3. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 T32bnemělo by se nic stát Díky, zítra vyzkouším Ještě překódovat radio aby zobrazovalo na maxíku... Neměl jsem dnes čas, snad zítra. Já mám kódování 00401, mělo by být jaké? Jinak já mám dle VAGu 1U0 035 156 E , takže to je typ E ? A jesli ano, zapojení má být dle typu D ? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 405 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 T32bnemělo by se nic stát Díky, zítra vyzkouším Ještě překódovat radio aby zobrazovalo na maxíku... Neměl jsem dnes čas, snad zítra. Já mám kódování 00401, mělo by být jaké? Jinak já mám dle VAGu 1U0 035 156 E , takže to je typ E ? A jesli ano, zapojení má být dle typu D ? Díky. Vyzkoušej tu variantu CAN... tzn. 2 dráty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myty Vloženo 4. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Tak jsem vyzkoušel prd, bo nemám Symphony vytahovák a u původního origo škoda rádia s kazetou nebyl potřeba... Takže zítra posháním vytahovák a budu pokračovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.