Hudyny Vloženo 7. Září 2023 Sdílet Vloženo 7. Září 2023 Ahoj, jsem tu nový, tak se předem omlouvám, jestli to už někdo někdě řešil,ale nenašel jsem to. Jsem čestvý majitel Superba III a potřebuju pochopit jednu věc. Nastavím si virtuální kokpit...na levé straně otáčky, uprostřed zařazená rychlost. Na pravé straně rychlost na digitálním rychloměru...a doprostřed si dám přehled jízdních dat.(Aktuální spotřeba, spotřeba od startu, počet ujetých kilometrů) a takhle bych to potřeboval nějak zafixovat...Neustále se mi prostřední část přepisuje navigací..., aniž bych zapínal jakoukoli navigaci, tak se mi tam po čase nacpe kompas....Už jsem z toho věčnýho přenastavování fakt vytočenej...Poradíte co s tím? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 8. Září 2023 Sdílet Vloženo 8. Září 2023 Buď mě napadá, že vás jezdí v autě víc a máte nastavený uživatele podle sebe nebo je něco špatně. Nastavení by podle mě mělo držet jak si ho nastavíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 8. Září 2023 Sdílet Vloženo 8. Září 2023 Bohuzial toto sa deje aj mne, ale v minulosti sa mi to nedialo. Takze pravdepodobne to je nejaky settings. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 8. Září 2023 Sdílet Vloženo 8. Září 2023 Klikni si na rádiu na NAV a vpravo dole na tři tečky. Tam je nabídka zobrazovat navigaci v přístrojovém panelu. Tak to odškrtni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudyny Vloženo 14. Září 2023 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2023 Tak to bohužel nepomohlo.., to mám odškrtnuté. Nicméně vypozoroval jsem to, že se to děje v souvistlosti s android auto a waze...Celou dobu je to v poho, až do doby než pustím waze a dám někam navigovat...Od dalšího startu motoru, aniž bych někam navigoval, tak je uprostřed virtuál kokpitu kompas.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mariacek Vloženo 14. Září 2023 Sdílet Vloženo 14. Září 2023 A díval ses do návodu? Když si vše nastavíš, musíš na konci podržet to jedno tlačítko, aby se ti to uložilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.r.a.n.t.a Vloženo 15. Září 2023 Sdílet Vloženo 15. Září 2023 Nemám sice Superba, ale na Karoqu se mi posledních pár dní taky mění nastavení VC - ne navigace/mapa, ale prostě po pár hodinách nastartuju a mám tam jiné budíky. Připisuju to nějaké aktualizaci, co v posledních dnech proběhla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.