Petr2763 Vloženo 21. Září 2023 Sdílet Vloženo 21. Září 2023 (editace) Zdravím mám dotaz mám Superb 2 1.9 tdi Ale nejde mi najet do menu v pakubnim počítači nemam multifunkční volant takže palubak ovládán na pačce kdyz podrzim tlačítko přepínání Nic to nedělá mam v aute asi i vadnou komfortní jednotku jelikož mi nejdou zamknout 2 dvere a nesviti podsvícení ovládání oken do servisu jsem objednán na 25teho.. muj dotaz teda je na ten palubak souvisí to stim? Editováno: 21. Září 2023, autor: Petr2763 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ort Vloženo 21. Září 2023 Sdílet Vloženo 21. Září 2023 Palubní PC má vlastní ŘJ, stejně tak dveře. Pokud by byla jednotka špatná, tak to bude vidět na diagnostice. Viděl bych to na špatné tlačíko páčky. Vadná komfortní jednotka nejspíše nebude, ale bude zlámané vedení v průchodce ve dveřích. Častá to závada na Superbu. Viz zde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.