RonaldColumbus Vloženo 7. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2023 Ahojte, prosim chcem vymenit svoj Columbus RNS 510 v Skoda Superb2 3T5 rocnik 2010 za nejake inteligentne 9" radio, ktore budem moct prepojit aj s Iphone mobilom. Mate prosim nejake odporucania? Pozeral som znacku Xtrons alebo MIC AV9V2. Popripade poradte nieco do ceny 400€. Ide o to, ze kazde lacnejsie radio ma nejake nevyhody. Moje kriteria su, aby spolahlivo fungovalo telefonovanie, nech hraje hudba/radio a ma zrkadlenie obrazovky. Nevyzadujem ziadne super zvuky, nemam Subbuffer ani nepocuvam hudbu moc hlasno. Ak sa bude dat pripojit cuvacia kamera, tak budem spokojny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RkrausR Vloženo 13. Ledna Sdílet Vloženo 13. Ledna Ahoj, pochodil jsi nějak? Už máš Android rádio místo Columbuse? Já jsem dostal Android rádio k Vánocům, ale nejde mi zvuk 😞 Ani z mobilu přes Bluetooth ani z rádia MP3 a anii samotné Android rádio nevidá do repráků hlásku. Připojím Columbus a vše KO, ale Colombus neumí iPhone a nemá USB a proto Ježíšek dovalil nové 😄 Musel jsi nějak přepinovat dráty od reproduktorů? Děkuji moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ort Vloženo 13. Ledna Sdílet Vloženo 13. Ledna Zkus ho označit @RonaldColumbus a možná si všimne. 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.