pepe123bohm Vloženo 8. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2023 Dobrý deň chcel by som sa prosím poradiť mám škodu Rapid a neviem či sú v zadu na svetlách dve hmlové svetlá alebo len jedno a som z toho smutný lebo zajtra idem na STK je to auto ženy tak sa oň moc nestarám ja ale terás jej ho musím skontrolovať a som tak trocha antitalent na vozidlá.za radu veľmi dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 8. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2023 Nebuď smutný, je tam jen jedno jako u všech modelů. Ale můžeš si to druhé propojit fyzicky káblíkem, u jiných modelů to jde možná i kódováním? Já jsem ji třeba i u O1 propojil aniž bych to věděl při montáži elektroinstalace na TZ, ale u F1 to nefungovalo. Na Rapidu si to taky propojím káblíkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepe123bohm Vloženo 8. Říjen 2023 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2023 Dikes moc za radu moc si mi pomohol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.